ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Talk-of-the-world: Τα επίσημα εγκαίνια της Astir Marina Βουλιαγμένης ήταν το κοσμικό γεγονός του καλοκαιριού!

Κορυφαία στιγμή της βραδιάς υπήρξε το σάλπισμα των ελλιμενισμένων σκαφών που ήχησαν σε συντονισμό, σηματοδοτώντας συμβολικά την επίσημη έναρξη της νέας εποχής της Astir Marina Βουλιαγμένης.

Η Astir Marina Βουλιαγμένης άνοιξε και επίσημα τις πύλες της, σηματοδοτώντας μια νέα εποχή για την Αθηναϊκή Ριβιέρα και τον ελληνικό τουρισμό. Το «παρών», μεταξύ άλλων, στα επίσημα εγκαίνια έδωσαν εκπρόσωποι του εφοπλιστικού και επιχειρηματικού κόσμου της χώρας, θέλοντας να θαυμάσουν από κοντά την Astir Marina, η οποία σχεδιάστηκε σύμφωνα με τους πιο σύγχρονους περιβαλλοντικούς όρους και τα αυστηρότερα κριτήρια διεθνώς αναγνωρισμένων προτύπων, ως προς το σύνολο της κατασκευής και των λειτουργιών της.

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΛΟΣ, WALID ABU-SUUD, ΠΕΝΝΥ ΖΑΓΛΑΡΙΔΟΥ, ΚΩΣΤΗΣ ΧΑΤΖHΔΑΚΗΣ, ΧΑΡΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ

Η Astir Marina Βουλιαγμένης, εκτός από μία σύγχρονη εγκατάσταση ελλιμενισμού σκαφών, αποτελεί ταυτόχρονα έναν πολυτελή shopping προορισμό. Διάσημοι οίκοι μόδας, όπως είναι οι Louis Vuitton, Loro Piana, Dior, Gucci, Bottega Veneta, Saint Laurent, Zegna, Rolex, Dolce & Gabbana Casa, Off-White, Orlebar Brown, Zeus+Dione, Polo Ralph Lauren, Golden Goose, Dyson, Alós Eyewear και Karkalis έχουν αποκτήσει το δικό τους κατάστημα στην Astir Marina Βουλιαγμένης.

ΡΟΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

Φυσικά, η Astir Marina Βουλιαγμένης διαθέτει σημαντικά services από τις εταιρείες Revithis Real Estate, EKKA Yachts Sanlorenzo Lounge και Ipirotissa για τον ανεφοδιασμό των yachts.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΞΥΛΑΣ, ΕΛΕΝΑ ΜΑΝΤΖΑΒΙΝΟΥ-ΞΥΛΑ
ΝΟΥΛΗ ΜΑΝΩΛΗ, ΕΒΕΛΥΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑ, ΜΙΜΙΚΑ ΚΟΛΟΤΟΥΡΑ
ΒΑΣΩ ΦΕΙΔΑΚΗ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΕΙΔΑΚΗΣ, ΝΑΝΤΙΑ ΦΕΙΔΑΚΗ
TAWFIC KHOURY, WALID ABU-SUUD

RIMA MALEK, DIMA BASSATNE, BASHIR BASSATNE, RABIH MALEK
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΛΟΣ, ΠΕΝΝΥ ΖΑΓΛΑΡΙΔΟΥ, WALID ABU-SUUD

Σημείο συνάντησης για όλους αποτελεί ήδη η κορυφαία pasticceria Cova Astir Marina, ενώ το επόμενο διάστημα αναμένεται ένθερμα και η έλευση του Bagatelle Astir Marina που θα προστεθεί στους χώρους εστίασης για τους επισκέπτες.

ΝΑΣΙΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ, EΛΙΑ ΚΕΝΤΡΩΤΑ, ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΔΑΜΗ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΦΕΣΣΑΣ, ΕΛΙΝΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ-ΦΕΣΣΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΤΖΑΝΗΣ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΡΑΣ, ΘΩΜΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΗΛΙΑΣ ΚΟΚΟΤΟΣ
KARIM HAMDOUN, RABIH FAKHREDDINE, ΝΙΚΟΣ ΒΟΥΧΙΟΥΝΗΣ, ΧΑΡΗΣ ΝΤΑΒΛΑΣ
ΝΑΤΑΛΙΑ ΙΟΡΔΑΝΟΥ-ΦΟΥΡΛΗ, ΛΙΤΣΑ ΛΑΒΔΑ, ΦΑΝΗ ΛΕΒΕΝΤΗ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΒΛΑΣ, ΕΥΓΕΝΙΑ ΧΑΝΔΡΗ, ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΣΗΣ
ΣΕΣΙΛΙΑ ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΦΑΝΗ ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ
ΣΕΣΙΛΙΑ ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΦΑΝΗ ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΤΖΑΝΗΣ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ, ΧΑΡΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΑΡΓΕΛΟΥ, ΝΑΤΑΛΙΑ ΙΟΡΔΑΝΟΥ-ΦΟΥΡΛΗ, ΟΛΓΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ, ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΓΚΟΥΣΚΟΥ
ΑΝΤΖΕΛΑ ΒΑΓΙΩΝΗ, ΣΑΛΩΜΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ
ΦΑΝΗ ΛΕΒΕΝΤΗ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΜΠΟΥΡΕΑ, ΕΙΡΗΝΗ ΝΙΚΟΛΑΪΔH

Κορυφαία στιγμή στη βραδιά των εγκαινίων υπήρξε το σάλπισμα των ελλιμενισμένων σκαφών που ήχησαν σε συντονισμό, σηματοδοτώντας συμβολικά την επίσημη έναρξη της νέας εποχής της Astir Marina Βουλιαγμένης.

Να σημειωθεί ότι χαιρετισμό στην τελετή των εγκαινίων απηύθυναν ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης, εκπροσωπώντας την ελληνική κυβέρνηση, ο Δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, ο Co-CEO της AGC Equity Partners, Walid Abu Suud, εκπροσωπώντας το σύνολο των μετόχων, καθώς και η CEO Astir Palace Vouliagmenis, Πέννυ Ζαγλαρίδου. Tέλος, τo production καθώς και το catering των επίσημων εγκαινίων της Astir Marina Βουλιαγμένης ανέλαβε με επιτυχία η ομάδα του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens.

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!