ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Talk of the town: To Nasioutzik Mansion ανοίγει τις πόρτες του το καλοκαίρι!

Πρόκειται για την προσωπική έπαυλη του Γιώργου Νάσιουτζικ, η οποία χτίστηκε και φιλοτεχνήθηκε αποκλειστικά από τον ίδιο και που λειτούργησε ως οικία του μέχρι και τον θάνατο του. Την ίδια έπαυλη που έχουν διαδραματιστεί μερικά από τα πιο αξέχαστα πάρτι της κοσμικής Αθήνας, την ίδια έπαυλη που επέλεξα και εγώ για τον γάμο μου τον Ιανουάριο του 2007, και η οποία πάντα θα μου θυμίζει τις ομορφότερες αναμνήσεις της ζωής μου. Αυτή η έπαυλη, το Nasioutzik Mansion που στις αρχές του καλοκαιριού θα πραγματοποιήσει τα εγκαίνια της, ως ο νέος χώρος εκδηλώσεων και ποικίλων δραστηριοτήτων.


Αποτελείται από ένα οίκημα σε σήμα “Η” Τοσκανέζικης αρχιτεκτονικής, εκτάσεως 1.300 τ.μ. και πλαισιώνεται από 17 στέμματα κήπων. Οι κήποι του περιλαμβάνουν αμπέλια, ελιές κάποιες εκ των οποίων χρονολογούνται άνω των χιλίων ετών, εκτάσεις με λουλούδια, αρωματικά φυτά, ανοιχτούς χώρους με γκαζόν, γήπεδο τένις, ένα μοναδικό ποτάμι, πισίνα και εκκλησία.


Η έπαυλη κοσμείται από ανεκτίμητης αξίας συλλογές, έπιπλα και έργα τέχνης του αείμνηστου Γ. Νάσιουτζικ καθώς και σπάνια αντικείμενα από τα ταξίδια του σε όλες τις γωνιές του κόσμου.


Διατηρώντας όλο το ύφος, την αισθητική και την προσωπική σφραγίδα του Γιώργου Νάσιουτζικ, το οίκημα και οι κήποι του μεταμορφώνονται σε μοναδικό προορισμό για όποιον αγαπάει την ποιότητα, την τέχνη, την αρχιτεκτονική και την ιδιαίτερη αισθητική.

Από το καλοκαίρι και μετά θα αποτελέσει ένα πολυδιάστατο σημείο συνάντησης , έναν all-day προορισμό φιλοξενώντας όλες τις σημαντικές στιγμές των ανθρώπων που θα το επιλέξουν, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική τους ζωή.

Το Nasioutzik Mansion υποστηρίζεται από την εξειδικευμένη εταιρεία catering “by Nasioutzik”, που συνδυάζει κουζίνες από όλα τα μέρη του κόσμου, με συνταγές και την συμμετοχή βραβευμένων Chefs, και είναι απόλυτα βέβαιο πως θα αποτελέσει το απόλυτο talk of the town.

error: Content is protected !!