ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Talk of the town:City Bistro & Bar de theatre καθιερώνουν το μεγάλο πάρτι της πόλης για τις Αποκριές!

Το City Bistro και το Bar de theatre στην στοά του Σπύρου Μήλιου στο City Link καλωσορίζουν τις Αποκριές με νέο στολισμό και νέες προτάσεις για διασκέδαση.
Πολύχρωμες κορδέλες και πελώριοι ρόμβοι ντυμένοι στην στολή του Αρλεκίνου κοσμούν τον «ουρανό» της στοάς και σε συνδυασμό με την υπέροχη μουσική που είναι διάσπαρτη στον χώρο σε προκαλούν να την περπατήσεις και να περιπλανηθείς μέσα της.
Επιπλέον όταν νυχτώνει, κρυφοί φωτισμοί κάνουν ακόμα πιο εντυπωσιακή την επίσκεψη αλλάζοντας τα χρώματα και μεταφέροντας του επισκέπτες στην piazza San Marco της Βενετίας.
Ο κόσμος κατακλύζει την στοά καθημερινά και απολαμβάνει τον καφέ ή το φαγητό στο City Bistro και στο Bar de Theatre, ενώ το βράδυ απολαμβάνει το ποτό του σε αυτήν την γιορτινή ατμόσφαιρα που σε προετοιμάζει ιδανικά για το κλίμα του καρναβαλιού.
Το City Bistro και το Bar de Theatre από φέτος καθιερώνουν και μας προσκαλούν την Πέμπτη 10 Μαρτίου στις 21.00μ.μ στο μεγαλύτερο και λαμπρότερο πάρτι καρναβαλιού μέσα στην στοά, που θα γίνει θεσμός.
Τέλος, για όσους δεν θα έχουν προλάβει να προετοιμαστούν, θα υπάρχουν μάσκες και ό, τι άλλο χρειαστεί για το γιορτινό χαρακτήρα της βραδιάς.
Μια νέα εποχή ξεκινάει για τις Αποκριές στην καρδιά της Αθήνας!  🙂

error: Content is protected !!