ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Talk of the town: Στα εγκαίνια της έκθεσης της Στέλλας Καπεζάνου στη γκαλερί Ευριπίδη!

Με μεγάλη επιτυχία εγκαινιάστηκε  η δεύτερη ατομική έκθεση της Στέλλας Καπεζάνου, στην Evripides Art Gallery. Τα έργα που παρουσιάστηκαν στην έκθεση με τίτλο “Baby one more time” κέρδισαν θερμές κριτικές από κοινό και ειδικούς.

Στέλλα Καπεζάνου

Στα εγκαίνια που έγιναν talk of the town έδωσαν το παρών προσωπικότητες από το χώρο της τέχνης, των επιχειρήσεων, και των media.

Σάββας Γεωργιάδης, Ειρήνη Ευριπίδου, Στέλλα Καπεζάνου, Χρήστος Παλλαντζάς

Η Ηρακλείτου και οι γύρω από την γκαλερί δρόμοι γέμισαν λαμπερές παρουσίες που περίμεναν υπομονετικά τη σειρά τους για να μπορέσουν να θαυμάζουν τα έργα της Στέλλας Καπεζάνου, καθώς λόγω της πανδημίας τηρήθηκαν αυστηρά τα μέτρα προστασίας.

Σοφία Κόκκαλη, Έλενα Σκουλά

Γιώργος Λυκιαρδόπουλος, Στέλλα Καρμίρη

Εβελίνα Παπαντωνίου

Άννα Δρούζα

Κοιτάζοντας τα έργα της Στέλλας Καπεζάνου, είναι σαν να παρακολουθούμε μία ταινία στην οποία υπερβολικά στυλιζαρισμένοι πρωταγωνιστές, με φόντο σουρεαλιστικά διαμορφωμένο και σκηνές που στις περισσότερες περιπτώσεις δεν θα μπορούσαν ποτέ να είχαν συμβεί, εμφανίζουν την ίδια γοητεία και το παιχνιδιάρικο ύφος των διαφημίσεων και του branding.

Γιασμίν Οικονομοπούλου, Πάολα Παύλου

Μαίη Ζαννή, Σοφία Μπερετάνου, Κωνσταντίνος Σαρβανάκης

Τζοάννα Ντουσοπούλου

Δημήτρης Καραστογιάννης , Κωνσταντίνος Μεγαπάνος

Γιάννης Μαθιός, Τάσος Μπάλλας

Αναστασία Παπαδοπούλου, Bob Van Dijk

Lilia και Patrick Helou

Έμυ Λιβανίου

Ειρήνη Νταϊφά

Σάββας Γεωργιάδης, Χρήστος Παλλαντζάς, Ελευθερία Γκούφα, Στέλλα Καπεζάνου

Ήρα Κουτούδη, Νέλλυ Σφακιανάκη

Ελευθερία Γκέκα, Βαλεντίνο Βιλαράς

Καλλίνικος Καλλίνικος, Στέλλα Καπεζάνου

Όλα τα γνωρίσματα που έχουν καταστήσει τη ζωγραφική της χαρακτηριστική είναι εδώ: η σχεδιαστική επιδεξιότητα, το κλείσιμο του ματιού στην pop αισθητική, η ευφάνταστη χρήση του χρώματος, οι αναφορές σε έργα από την ιστορία της τέχνης, η ματαιότητα, η ειρωνεία και το χιούμορ, μεταξύ άλλων. Με τη διεισδυτική ματιά ενός σκηνοθέτη και με πηγή έμπνευσης τον άνθρωπο, η εικαστικός παρακολουθεί τις ζωές των ηρώων της και δημιουργεί αλλόκοτους κόσμους κάπου μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας, καλώντας τους θεατές να καταλήξουν στη δική τους αντίληψη και ερμηνεία των έργων της.

error: Content is protected !!