ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Talk-of-the-town: 4 hands dinner από Γιώργο Κατάρα & Arnaud Bignon στη Σπονδή!

Η Σπονδή και ο Arnaud Bignon υποδέχονται τον Γιώργο Κατάρα για μία και μοναδική 4 hands εμπειρία, την Τρίτη 10 Οκτωβρίου!

Ο Έλληνας σεφ, που κατάκτησε φέτος Αστέρι Michelin για το εστιατόριό του Vanderveen στο Άμστερνταμ, και ο Γάλλος Executive Chef της Σπονδής, συνδυάζουν τις τάσεις και τις επιρροές τους για να παρουσιάσουν ένα «συλλεκτικό» menu 8 σταδίων και πολλών εκπλήξεων. Με έμφαση στα κορυφαίας ποιότητας υλικά της εποχής και με έναν συνδυασμό σύγχρονων και παραδοσιακών τεχνικών, οι δύο σεφ υπόσχονται να χαρίσουν μια βραδιά αυθεντικής υψηλής γαστρονομίας.

Ο Γιώργος Κατάρας ήταν σεφ του Hytra Restaurant & Bar. Έχει υπηρεσία σε κορυφαία εστιατόρια της Ευρώπης, όπως το Geranium στην Κοπεγχάγη με 3 αστέρια Michelin, διετέλεσε sous chef στο RIJKS του Άμστερνταμ με 1 αστέρι Michelin, ενώ έχει θητεύσει δίπλα σε διάσημους chef, όπως οι Simon Rogan, Nuno Mendes κ.α. Το 2016 όταν finalist στον παγκόσμιο διαγωνισμό San Pellegrino Young Chef. Η κουζίνα του ξεχωρίζει για τη δημιουργικό απλότητα και «καθαρότητα» της.


H Σπονδή είναι το μοναδικό εστιατόριο στην Ελλάδα που, από το 2002, βραβεύεται συνεχώς με αστέρια από τον Οδηγό Michelin.

www.spondi.gr| reservation@spondi.gr | +30 21 0756 4021

error: Content is protected !!