ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Talk of the town: Για Spa στα Holmes Place!

Ένα «Club of Clubs» με την παροχή fitness και ολιστικών προγραμμάτων προσαρμοσμένων στις ανάγκες και τις προτιμήσεις των μελών, και πάντα υπό την καθοδήγηση των έμπειρων Wellness Experts της.

Λοιπόν, αυτά τα νέα αφορούν όσους λατρεύουν να δοκιμάζουν τα παγκόσμια Fit & Well trends, και φυσικά τα treatments των καλύτερων Spa. Τα Holmes Place, τα premium Fitness & Wellness Clubs της χώρας, μας προσκαλούν να επισκεφθούμε τα Holmes Place SPA και να γνωρίσουμε τα προνόμια της νέας Holmes Place SPA Membership για μέλη και μη-μέλη, και να ανακαλύψουμε την πραγματική έννοια της αυτοφροντίδας.
Έχοντας αφουγκραστεί τα παγκόσμια Fit & Well trends, τα Holmes Place, με «όχημα» τη δέσμευση για συνεχή εξέλιξη, μπαίνουν πλέον σε μια νέα εποχή, ωθώντας το κοινό σε έναν καλύτερο τρόπο ζωής, εστιάζοντας στο πόσο “FIT” θέλει να είναι και πόσο “WELL” θέλει να νιώθει το κάθε μέλος, ξεχωριστά, στην καθημερινότητα του.

Η Holmes Place αναβαθμίζει όχι μόνο τις εγκαταστάσεις των Clubs της, αλλά και όλη την φιλοσοφία της, με όραμα να αποτελεί την κινητήρια δύναμη της κοινότητας της γύρω από το well-being. Ένα “Club of Clubs” με την παροχή fitness και ολιστικών προγραμμάτων προσαρμοσμένων στις ανάγκες και τις προτιμήσεις των μελών, και πάντα υπό την καθοδήγηση των έμπειρων Wellness Experts της.
Τα Holmes Place Spa, απεικονίζουν την φιλοσοφία τους μέσα από μια πλούσια γκάμα FIT & WELL υπηρεσιών που περιλαμβάνει Face & Body treatments όπως «FIT BODY Treatments» και «FIT FACIALS» για τις πιο δυναμικές θεραπείες, και «WELL BODY Treatments» και «WELL FACIALS» για πιο ενεργειακές θεραπείες.

Tα ανανεωμένα Holmes Place Spa σε Αθήνα, Μαρούσι και Γλυφάδα, προσφέρουν στιγμές ηρεμίας και ανάπαυλας, προσκαλώντας μας να αναζωογονήσουμε, τόσο το σώμα μας όσο και το πνεύμα μας.

Επιπλέον, η νέα υπηρεσία Holmes Place SPA Membership, εκτός από τις μοναδικές FIT & WELL Signature face & body θεραπείες που προσφέρει, παρέχει ένα πλήθος από ειδικά προνόμια μόνο για Spa Members, όπως discounts σε θεραπείες & skincare προϊόντα, καθώς και πρόσβαση στα premium wellness & relaxation zones των Holmes Place Clubs (sauna, hammam, shower rooms). Τα Holmes Place Spa αποτελούν την ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν μια ανεπανάληπτη ολιστική εμπειρία χαλάρωσης, που κινητοποιεί τις αισθήσεις και ενισχύει τη σωματική ευεξία.

Give yourself some «Me Time»!

error: Content is protected !!