ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Τα Zoella_ sunnies στο The Pop Up Project “Take me to the Beach!”

Τα γυαλιά ηλίου Zoella_sunnies σχεδιάζονται με αγάπη και μεράκι απο την οπτικό-οπτομέτρη Σταύρου Ζωή και κατασκευάζονται με περίσσεια φροντίδα και αποκλειστικά στην Ιταλια.
Οι προστατευτικοί φακοί υπερκαλύπτουν τις πολλαπλές ανάγκες του χρήστη που ζει στην Ελλάδα και χρήζει προστασίας καθ’όλη την διάρκεια του χρόνου.


Ο σχεδιασμόςτους διατηρεί μοναδικές φόρμες και γραμμές που αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου με πρωταρχικό στόχο την πλήρη προστασία των οφθαλμών και της ευαίσθητης περιοχής γύρω απο αυτά.
Ο συνδυασμός φίνου μετάλλου και ποιοτικού κόκκαλου στην κατασκευή των σκελετών παντρεύεται με light mirrors φακούς, flat degradee lenses ώστε να δημιουργήσουν μια συλλογή γυαλιών ηλίου που τόσο αγαπήθηκε τα τελευταία χρόνια τόσο από τους Έλληνες όσο και απο τους τουρίστες που εμπιστεύονται όλο κ περισσότερο τους Greek designers.


Τα Zoella_sunnies & spectacles θα τα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα Greek Designers, στα καταστήματα Optiquerie Θεσ/νικης και φυσικά στο μεγαλύτερο Εμπορικό Event της χρονιάς, στο The Pop Up Project “Take me to the Beach!”, το Σάββατο 19 Μαϊου, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, στον φιλόξενο χώρο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή!


Take Me To The Beach with new Zoella_sunnies
See you all there!

error: Content is protected !!