ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Τα VIVIFY χαρίζουν χαμόγελα στα παιδιά της “Ελπίδας”!

Σε μία όμορφη ενέργεια κοινωνικού περιεχομένου προχώρησαν τα Κέντρα Iατρικής Aισθητικής και Aντιγήρανσης «VIVIFY». Πιο συγκεκριμένα εκπρόσωποι των Κέντρων επισκέφτηκαν ενόψει της εορτής των Φώτων την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ» και χάρισαν χαμόγελα στα παιδιά της “Ελπίδας” πρόσφεροντάς τους υπέροχα δώρα και συνεισφέροντας με αυτόν τον τρόπο στο τεράστιο έργο που επιτελεί η Μονάδα.
Τα Vivify είναι κέντρα Iατρικής Aισθητικής και Aντιγήρανσης. Δημιουργήθηκαν με βάση τη σύγχρονη τάση παγκοσμίως, που θέλει την Επιστημονική Αισθητική να συνδυάζεται με την Iατρική Κοσμετολογία. Για να το πετύχουν αυτό δημιούργησαν δύο κλάδους, το VIVIFY the beauty lab που δραστηριοποιείται στο χώρο της επιστημονικής ομορφιάς και το VIVIFY Beauty Science, όπου μπορεί κανείς να βρει όλες τις σύγχρονες θεραπείες της κοσμητικής ιατρικής.

Στην φωτογραφία: Σωτήρης Κομματάς (VIVIFY), Μάγδα Λέκκα (VIVIFY), Εμμανουήλ Παπασάββας (Διοικητής Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία»), Έφη Κωνσταντοπούλου (VIVIFY), Αγάπη Ντούμου (Τομεάρχης της Ογκολογικής Μονάδας)

error: Content is protected !!