ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Τα Uzurii luxury sandals στο The Pop Up Project II!

“Uzurii is the result of a journey”…

Fb3

Fb5
Τα Uzurii είναι ένα brand, ένα fashion label με σαφή και ταυτόχρονα ισχυρή υπογραφή casual αίγλης, διαχρονικής κομψότητας και της έκφρασης της σχεδιάστριας Shiglee Ferreira Dos Santos. Το πάθος της και η μοναδική της αίσθηση για την μόδα, οδήγησαν τα Uzurii να είναι ένα παγκόσμια επιτυχημένο fashion brand.
Αρχικά τα Uzurii luxury sandals, σχεδιάστηκαν για να κάνουν τις γυναίκες κομψές, ελκυστικές και πάνω απ’ όλα θηλυκές και με τα flip flops τους.

UZURII-6
Ακολούθησε σ’ ένα μόνο χρόνο αργότερα, η δημιουργία της Men’s collection, με βάση το ίδιο όραμα, σχεδιασμό και κατασκευασμένη με την ίδια φροντίδα όπως και η Women’s collection.
Η συλλογή Uzurii αποτελείται από μία σειρά από πολυτελείς, σε μεγάλο βαθμό χειροποίητες, σαγιονάρες, τσάντες, ζώνες και αξεσουάρ.

IMG_20160531_172706
Τα χρόνια έρευνας και ανάπτυξης που προηγήθηκαν της παραγωγής, έχουν σαν αποτέλεσμα, το brand Uzurii, να μην σταματάει ποτέ να προσπαθεί να βελτιώνει την άνεση, την ποιότητα, την αντοχή, συνδυάζοντας τα καλύτερα υλικά με ημιπολύτιμες πέτρες, προσθέτοντας πολυτελείς λεπτομέρειες.
Κάθε Uzurii article, δημιουργείται και ολοκληρώνεται μέσα σ’ ένα colorful luxury box μαζί με μία satin ή textile θήκη ταξιδίου για την Women’s line, σ’ ένα wooden box μαζί με θήκη ταξιδίου για την Men’s line και σ’ ένα διαφανές transparent bag μαζί με θήκη ταξιδίου για την Unisex line.

UZURII-119
Τα Uzurii είναι always a gift.
H Uzurii collection έχει σχεδιαστεί και αναπτυχθεί για την απόλυτη άνεση αλλά με εκλεπτυσμένο και κομψό σχεδιασμό και παρουσιάζεται στα :
Uzurii Luxury footwear head offices & Showroom στην Ολλανδία.
Uzurii partners & Showroom, Update Collections, Πλάκα, Αθήνα.

UZURII-2

UZURII-55

To Luxury label Uzurii συμμετέχει στο The Pop Up Project II “Me geia!”, αυτό το Σάββατο 4 Ιουνίου, στο Μουσείο Φ.Ι. Γουλανδρή, όπου θα παρουσιάσει την SS ’16 collection, συνδυάζοντας το λαμπερό με το ανέμελο, το μοντέρνο με το διαφορετικό και το πολυτελές με το υπέροχο.

Με επιμονή και συνέπεια στην ποιότητα και στην μοναδικότητα, προσφέρει μέσα από την συλλογή SS ’16 την διαφορετικότητα των προϊόντων με αρκετές επιλογές.
Σας περιμένουμε!

Update Collections
Πιτακού 8,
Πλάκα, Αθήνα
t. 210 75 25 170

error: Content is protected !!