ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Τα slides της One & Only!

Καμιά φορά, σκέφτομαι ιστορίες σαν και αυτή, και κλείνω τα μάτια και συνειδητοποιώ πως όσο κι αν σε ακολουθήσουν για να κάνουν ακριβώς αυτό που κάνεις, όσο κι αν προσπαθήσουν να σε αντιγράψουν, όσο κι αν μπαίνουν μόνοι τους σε ανταγωνισμό μαζί σου, γιατί έτσι νοιώθουν πως βρίσκονται κοντά σου, ποτέ, μα ποτέ κανείς δεν μπορεί να συγκριθεί με τον πρωτοπόρο. Με αυτόν που ξεκίνησε μία ιδέα, που έδειξε κάτι νέο, που υποστήριξε την υπογραφή του, που εμπνεύστηκε το δημιούργημα του. Απλά πάντα θα υπάρχουν κάποιοι που θα προσπαθούν να τρυπώσουν τα πράσινα προσωπάκια τους στα εύφορα χωράφια σου και εσύ απλά προσπαθείς να μην εκνευρίζεσαι από τον κακόγουστο ήχο που κάνουν τα ανάγωγα και προκλητικά βηματάκια τους.
Και κάθε φορά που σκέφτομαι την Ειρήνη Παπαδοπούλου, δημιουργό της One & Only, σκέφτομαι πως ναι, πρόκειται για μία πραγματική δημιουργό. Από αυτές τις γυναίκες που είχαν μία ιδέα, έκατσαν κάτω και την δούλεψαν. Πολύ. Που δοκίμασε, απόρριψε, προσπάθησε, άλλαξε ό,τι δεν της άρεσε, κράτησε ό,τι βρήκε μεγάλη αποδοχή, και κατέκτησε την επιτυχία. Ναι, ό,τι είναι επιτυχημένο αντιγράφεται, αλλά come on, ποιος θέλει την κακόγουστη αντιγραφή όταν ξέρει που μπορεί να βρει το αυθεντικό, με την αισθητική υπεροχή του;


Την ιστορία με την Ειρήνη Παπαδοπούλου με τις υπέροχες bubble τσάντες και τα clutches της από βελονάκι την ξέρετε, σας την έχω διηγηθεί πολλές φορές, και η ίδια το κάνει πάντα στις συνεντεύξεις της.
Και τώρα το πάει ένα βήμα παραπέρα, και φτιάχνει slides. Στην ίδια πάντα λογική, με την ίδια πάντα αισθητική, με το ίδιο πάντα μεράκι. Εντυπωσιακά αλλά την ίδια στιγμή και κομψά, από αυτά που τα φοράς με την ίδια χαρά στα ραντεβού σου στην πόλη και στις βόλτες σου στο νησί.


Και καταγράφουν κιόλας την δική τους μοναδική επιτυχία. Όχι όμως τυχαία, τίποτα δεν έρχεται και δεν σου χαρίζεται τυχαία. «Τα slides ήταν μια σκέψη που υπήρχε στο μυαλό μου εδώ και δυο χρόνια αλλά ο φόρτος εργασίας  ήταν μεγάλος και δεν υπήρχε χρόνος για την παραγωγή τους. Η επιμονή μου στην τελειότητα και τη λεπτομέρεια με έκαναν να αναβάλλω συνεχώς αυτό το project. Ήθελα το αποτέλεσμα αυτής της δημιουργίας να είναι όχι μόνο αισθητικά άψογο αλλά να συνεχίζει δικαίως την ιστορία και την παγκόσμια επιτυχία του brand. H αναμονή νομίζω τελικά με δικαίωσε», λέει η ίδια.
Και ξέρει πως θα αντιγραφεί. Όλοι το ξέρουμε….


Συγχαρητήρια φιλενάδα, να είσαι πάντα μπροστά, τίποτα άλλο δεν έχει σημασία…xxx

error: Content is protected !!