ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Τα “Κίτρινα Γάντια”: Όταν οι επώνυμοι ανεβαίνουν στο σανίδι για φιλανθρωπικό σκοπό!

Είναι όλοι αναγνωρίσιμοι και απολύτως επιτυχημένοι ο καθένας στον χώρο του, φίλοι μεταξύ τους, οι οποίοι κατάφεραν να ξεκλέψουν ώρα από τις απαιτητικές υποχρεώσεις τους, για να κάνουν όλες τις απαιτούμενες πρόβες πάνω στη κλασική κωμωδία των Αλέκου Σακελλάριου και Χρήστου Γιαννακόπουλου, και να παρουσιάσουν στη κοσμική Αθήνα πέντε παραστάσεις στο Θέατρο Ιλίσια.

Όπως χαρακτηριστικά λένε: Είμαστε μια ομάδα φίλων, ερασιτεχνών ηθοποιών. Με την πολυετή εμπειρία μερικών και με την φλόγα των ‘καινούργιων’, δημιουργήσαμε την ΘΕΑ.ΣΥ. (ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ), Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία με στόχο Θεατρικές Παραστάσεις και Φιλανθρωπικές Δράσεις. Τα ιδρυτικά μέλη είναι οι: Αντώνης Βουράκης, Πέτρος Πολίτης, Ιλεάνα Καραμπέλλου, Τάκης Κανελλόπουλος, Βασίλης Μεντζελόπουλος, Λίμπυ Ηλιοπούλου, Κατερίνα Χούπη, Αθηνά Λιβανίου και Ουρανία Βουράκη.

Αρχικά θα “φορέσουμε” τα “ΚΙΤΡΙΝΑ ΓΑΝΤΙΑ” την κλασική κωμωδία των Αλέκου Σακελλάριου και Χρήστου Γιαννακόπουλου σε σκηνοθεσία Δημήτρη Βλάσση. Στην παράσταση εμφανίζονται οι: Αθηνά Λιβανίου, Βίκυ Παλαιολόγου, Αντώνης Βουράκης, Κατερίνα Χούπη, Ιλεάνα Καραμπέλλου, Γιώργος Δ. Λεμπέσης, Πέτρος Πολίτης, Ουρανία Βουράκη, Στέλιος Σπινθουράκης, Ρένα Παπαδοπούλου και σε ρόλο έκπληξη ο Τάκης Κανελλόπουλος.

Λοιπόν, για όποιον ενδιαφέρεται να παρακολουθήσει μία από τις πέντε παραστάσεις, θα πραγματοποιηθούν στις 29, 30, 31 Μαΐου και 1, 2 Ιουνίου στο Θέατρο Ιλίσια, Παπαδιαμαντοπούλου 4, Αθήνα, και η τιμή του εισιτηρίου είναι 25€ και όπως πάντα τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Καλή επιτυχία!

error: Content is protected !!