ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Τα πρώτα νέα του Παλιού Λιμανιού… Fabrizio Buliani is here!!!

Μόλις απέκτησα διαδικτυακή επικοινωνία μέσω Internet…Όχι πως δεν απόλαυσα μία μέρα, την πρώτη μου μέρα στο νησί χωρίς καμία επαφή με τον υπόλοιπο κόσμο, και το γίνεται σε αυτόν… Είδα τους φίλους μου που οι περισσότεροι έφτασαν στο νησί την πρώτη μέρα του Ιουλίου…Γέμισα το νησί με αφίσες για το Φιλανθρωπικό μας δείπνο την άλλη Παρασκευή στο Ποσειδώνιο για τους σκοπούς της Lifeline, για να αποκτήσουν οι Σπέτσες τους δικούς της φορητούς καρδιακούς τομογράφους…Και έμαθα τα νέα του Tole, της παλιάς και ένδοξης “Figaro”, που τα τελευταία χρόνια ζει ξανά τον μύθο της, στα χέρια του Γιάννη Μωράκη…Όπου, σε συνέχεια της πολύ επιτυχημένης συνεργασίας τους τη σεζόν του χειμώνα, ο Απόστολος Τραστέλης και ο Γιάννης είναι έτοιμοι για μία ακόμα φορά να ενώσουν τις δυνάμεις τους σε μία ενέργεια που ήδη συζητιέται στο νησί.

Fabrizio Buliani

Fabrizio Buliani

Στα πλαίσια αυτά ο γεμάτος αναμνήσεις χώρος του εστιατορίου Tole, υποδέχεται τον καταξιωμένο chef της ομάδας Τραστέλη, Fabrizio Buliani, ακόλουθο της δεύτερης γενιάς Noυvelle Cuisine και αγαπημένο chef του Πέρση βασιλειά Aga Khan αλλά και του διάσημου σχεδιαστή μόδας Gianfranco Ferré. Ο Fabrizio Buliani έφτασε για πρώτη φορά στη χώρα μας το 1990 μετά από μία λαμπερή σταδιοδρομία στο εξωτερικό δίπλα σε μεγάλα ονόματα της γαστρονομίας. Ενώ συνέχισε την καριέρα του σε μοναδικά Ελληνικά εστιατόρια όπως το Βαρούλκο ή το Fabrizios στο Koλωνάκι. Ο ίδιος δηλώνει λάτρης της απλότητας με σεβασμό στο παρελθόν και την παράδοση και αγάπη για νέες γεύσεις και εμπειρίες, και εμείς περιμένουμε πως και πως να περάσουμε γευστικά το καλοκαίρι μας μαζί του…Can’t wait!!!

error: Content is protected !!