ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Τα περιοδικά της Τετάρτης λένε πως είναι έγκυος, εμείς λέμε πως η Ελένη Μενεγάκη είναι το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στην καμπάνια για την προώθηση του Pink Ribbon Bracelet! Respect…

Nαι, όπως ήταν αναμενόμενο, η ενδεχόμενη εγκυμοσύνη της είναι σαφώς το νέο της ημέρας! Τα περιοδικά ανάλογης θεματολογίας που κυκλοφορούν σήμερα αυτό υποστηρίζουν, αν αληθεύει η είδηση, η ώρα η καλή και από εμάς…

Σε κάθε περίπτωση, η Ελένη Μενεγάκη είναι το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στην καμπάνια για την προώθηση του Pink Ribbon Bracelet για δεύτερη χρονιά. Respect! Επικοινωνεί με την ευαισθησία και την ευγενική συμμετοχή της, την σημαντικότητα της πρόληψης, ενισχύοντας δυναμικά το μήνυμα της καμπάνιας. Φωτογραφίζεται μαζί με τον σχεδιαστή της δημιουργίας, Δούκα, φορώντας το συλλεκτικό βραχιόλι των 10 χρόνων της Εκστρατείας. Η ανταπόκριση του κόσμου στο συλλεκτικό βραχιόλι των 10 χρόνων είναι από τις πρώτες μέρες εντυπωσιακή.

pink_ribbon1

Έτσι, για όσες ενδιαφέρεστε -όλες!- ο ΔΟΥΚΑΣ πρόκειται να βρίσκεται στα παρακάτω καταστήματα τις ακόλουθες ημέρες και ώρες για να σας ευχαριστήσει προσωπικά, αλλά και να υπογράψει στη συσκευασία απο το συλλεκτικό ροζ βραχιόλι σας!

Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014
HONDOS CENTER Μαρούσι
18:00 – 20:00

Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014
HONDOS CENTER Αριστοτέλους – Θεσσαλονίκη
18:00 – 20:00

BR2

Και ακόμη καλύτερα νέα: Οι 100 πρώτες κυρίες που θα προμηθευθούν το βραχιόλι τους με την υπογραφή του DUKAS από τα καταστήματα αυτά κατά τη διάρκεια του event τις παραπάνω ημέρες και ώρες θα μπουν στην κλήρωση για τα 6 συλλεκτικά ζεύγη ‘De Ville’ από την 2014.15 DUKAS Fall Winter Collection!

estee

Ο DUKAS εμπνέεται από την αγάπη και την στήριξη του κόσμου στην Εκστρατεία Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού της Estee Lauder και δημιουργεί την συλλεκτική γόβα ‘Pink Ribbon-De Ville Exclusive’ από το χρώμα και το μέταλλο του φετινού βραχιολιού αποκλειστικά και μόνο για τις 6 τυχερές κυρίες!

It’s god to Know:

Από το 1992 η Estee Lauder Companies πρωτοστατεί στην ενημέρωση κατά του Καρκίνου του Μαστού σε ολόκληρο τον κόσμο. Στόχος της είναι η συνεχής ενημέρωση του κοινού για την σημασία της έγκαιρης διάγνωσης και πρόληψης.

Το 2005 η Estee Lauder επέκτεινε τις ενέργειές της για την ευαισθητοποίηση του κοινού αναθέτοντας στον γνωστό σχεδιαστή Δούκα το σχεδιασμό μιας αποκλειστικής δημιουργίας. Ο Δούκας, αντλώντας έμπνευση από το σύμβολο της εκστρατείας, τη Ροζ Κορδέλα, δημιούργησε ένα Ροζ Βραχιόλι από δέρμα όπου αναγραφόταν το μήνυμα Pink Ribbon. Η αποδοχή του κόσμου, ήταν εντυπωσιακή και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα το βραχιόλι έγινε sold out!

Από το πρώτο βραχιόλι μέχρι σήμερα πέρασαν 10 χρόνια! Η υποστήριξη του κόσμου τα χρόνια αυτά ήταν συγκινητική. Όλο και περισσότερος κόσμος υποστηρίζει την ενέργεια, αγοράζοντας το βραχιόλι. Περισσότεροι από 20 άνθρωποι της τέχνης, της μόδας, της τηλεόρασης και του αθλητισμού έχουν υποστηρίξει αφιλοκερδώς το Ροζ Βραχιόλι της Estee Lauder και του ΔΟΥΚΑ με στόχο να συγκεντρωθεί όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ποσό για τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Άλμα Ζωής.

Φέτος, το 10ο ροζ βραχιόλι αλλάζει και πάλι όψη! Το φετινό βραχιόλι είναι συλλεκτικό, φτιαγμένο από ειδικά διαμορφωμένο μεταξωτό σατέν ύφασμα στο χρώμα του δέρματος και εσωτερικό ‘επανερχόμενο υλικό’ , με μέταλλο σε φινίρισμα ροζ-χρυσό 24Κ που φέρει τρισδιάστατο το διεθνές ‘ροζ φιογκάκι’ με εσώγληφη λεπτομέρεια ’10th’ , συμβολίζοντας την δέκατη χρονιά δημιουργίας του!

Τα βραχιόλια θα διατίθενται ολόκληρο τον Οκτώβριο στη συμβολική τιμή των 10 ευρώ, από τα σημεία διάθεσης προϊόντων της Estee Lauder και από τα φαρμακεία μέσω της Darphin σε όλη την Ελλάδα. Σκοπός της πώλησης είναι η συγκέντρωση χρημάτων για τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού ‘’Άλμα Ζωής’’

Για άλλη μία φορά ευχαριστούμε θερμά τον Δούκα και όλους τους συντελεστές που εργάσθηκαν αφιλοκερδώς, ώστε να συγκεντρωθεί όσο το δυνατόν μεγαλύτερο χρηματικό ποσό για τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού ‘’ Άλμα Ζωής’’ όλα αυτά τα χρόνια. Αγοράζοντας αυτό το συμβολικό αξεσουάρ, συμμετέχετε κι εσείς στην παγκόσμια εκστρατεία ευαισθητοποίησης κατά του Καρκίνου του Μαστού.

Ας νικήσουμε τον Καρκίνο του Μαστού. Μαζί είμαστε πιο δυνατοί!

error: Content is protected !!