ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Τα ονόματα όσων κέρδισαν από μία Θεραπεία Diamond Plus, και κάποιες σκέψεις ακόμα…

Καλησπέρα αγαπημένες μου!

Αν και έχω πολλά κέφια γιατί είστε πολλές οι τυχερές σήμερα, με την ευκαιρία και αυτής της κλήρωσης θα ήθελα να διευκρινίσω κάτι σχετικά με τους διαγωνισμούς, γιατί έχω αντιληφθεί μία παρανόηση στο μυαλό διαφόρων «επαγγελματιών» του είδους που δρουν μέσα από πολλαπλούς (και, συνακόλουθα, ψεύτικους) λογαριασμούς στο fcbk:
Διαγωνισμοί για κληρώσεις στα sites/blogs κλπ social media από ό,τι ξέρετε και βλέπετε, γίνονται πολλοί και για διάφορους λόγους, δωρίζονται δε τα πάντα, από ξεσκονόπανα και απορρυπαντικά έως μηνιαίες συνδρομές στα γυμναστήρια και θεραπείες προσώπου, καλή ώρα.
Το κάθε site/blog/social media έχει τους δικούς του λόγους που προβαίνει σε αυτούς τους διαγωνισμούς/κληρώσεις, όπως, φυσικά, τους δικούς τους λόγους έχουν και οι δωροθέτες όταν επιλέγουν κάποιο συγκεκριμένο Μέσο. Οπότε εγώ σας μιλώ αποκλειστικά για το Fay’s Control και τις δικές του συνεργασίες.
Ο λόγος λοιπόν που εδώ στο Fay’s Control, κάνουμε αυτούς τους διαγωνισμούς, συνήθως είναι ένας:
Η διαφήμιση κάποιου προϊόντος ή υπηρεσίας μέσω της διάδοσης του σχετικού Advertorial, μέσα από τα “like”, τα “share” και τα “tag”, σε συγκεκριμένο αναγνωστικό κοινό, το οποίο αφορά το συγκεκριμένο προϊόν, όπως επιθυμεί ο διαφημιζόμενος δωροθέτης. Γι αυτό άλλωστε προβάλλεται και μέσα από το συγκεκριμένο site, διότι εκεί έγκειται η επιτυχία της συνεργασία του προϊόντος με το Μέσο που θα το επικοινωνήσει καλύτερα στο συγκεκριμένο κοινό που απευθύνεται.
Αν θέλει κάποιος να διαφημίσει παιδικά παπούτσια δεν θα το κάνει σε ένα site γαστρονομικού ενδιαφέροντος, ενώ αν θέλει να επικοινωνήσει τη νέα θεραπεία που εγγυάται θεαματική ενυδάτωση στο πρόσωπο, δεν θα το κάνει σε ένα blog για κυνηγόσκυλα. Κατανοητό, έτσι;
Έτσι, όταν κάποιος επιχειρηματίας, ιδιαίτερα όταν διαθέτει προς κλήρωση μάλλον ακριβά δώρα, με δεδηλωμένο σκοπό να επικοινωνήσει το προϊόν του σε μία πολύ συγκεκριμένη κατηγορία αγοραστικού κοινού -είπαμε, μιλάμε πάντα για το Fay’s Control– ώστε αυτό να γνωρίσει το προϊόν, να το αγαπήσει και να το προτιμήσει και ενδεχομένως να το προωθήσει και σε άλλα μέλη του κύκλου του, πραγματικούς ανθρώπους (και όχι εικονικούς λογαριασμούς), με παρόμοιες, συγκεκριμένες, αξιακές αναφορές, ανάγκες και προτιμήσεις, θα απογοητευθεί όταν αυτό το ακριβό δώρο που προσφέρει καταλήξει να πάει στράφι στα διάφορα «κοράκια» των διαγωνισμών, που δρουν συστηματικά μέσω ψεύτικων λογαριασμών -που όπως γνωρίζετε υπάρχουν χιλιάδες στα social media- και που μόνος σκοπός ύπαρξης τους είναι να λαμβάνουν μέρος σε οποιονδήποτε διαγωνισμό προμοτάρεται στα social media, χωρίς καμία επιλογή, κάνοντας “share” (στον εαυτό τους βασικά, μέσω των πολλαπλών ψεύτικων λογαριασμών τους) από σερβιέτες έως κοσμήματα και από κόλλες για μασέλες έως βρεφικές κρέμες. Έτσι απλά… Με την λογική ότι σε όσο πιο πολλούς διαγωνισμούς λαμβάνω μέρος τόσο περισσότερες πιθανότητες υπάρχουν να κερδίσω κάτι. Το τι, δεν έχει σημασία – το πιο πιθανό είναι να πουληθεί αμέσως μετά την απόκτηση του ή να ανταλλαχθεί με κάτι άλλο από κάποιον “συνάδελφο” που κάνει ακριβώς την ίδια χρήσιμη δουλειά.
Όπως μάλιστα μου πιστοποίησε ένας από τους πολλούς αυτούς ψεύτικους λογαριασμούς, αφήνοντας μου απειλητικό μήνυμα τις προάλλες: “θα το κάνω ανά πέντε λεπτά, άλλωστε δεν έχω κάτι καλύτερο να κάνω!”

Ε λοιπόν, εμείς εδώ στο Fay’s Control δεν θέλουμε τέτοιο κοινό. Αν το θέλαμε θα είχαμε προβεί και σε “Sponsored” διαφημίσεις ώστε να συγκεντρώσουμε και πολλά ψεύτικα “likes”. Και προφανώς ούτε όσοι συνεργάζονται με το Fay’s Control θέλουν τέτοιο κοινό, αν το ήθελαν, έχουν πολλούς άλλους τρόπους να το κάνουν μέσα από το διαδίκτυο.
Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι ο αναγνώστης του Fay’s Control και τα χαρακτηριστικά που τον διακρίνουν.
Και εδώ στο Fay’s Control θα προφυλάξουμε, όσο μπορούμε, τόσο το αναγνωστικό μας κοινό όσο και τις εκλεκτές μας συνεργασίες -από τα sites που πληρώνονται (κι όμως!) από “μέλη” για να τους ενημερώνουν για όλους τους διαγωνισμούς που τρέχουν στο διαδίκτυο-, αλλά και τα μοναδικά τους δώρα που απευθύνονται στο κοινό μας, και μόνο στο κοινό μας, οπότε οι επαγγελματίες του είδους μην μπαίνετε καν στον κόπο, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να συμμετάσχετε σε κλήρωση. Αυτή άλλωστε είναι και η οδηγία που έχουμε από τους χορηγούς μας…
Α, και κάτι τελευταίο: αν κάποιος/α, για οποιονδήποτε λόγο, τυγχάνει να μην έχει λογαριασμό στο fcbk αλλά πολύ ευγενικά μας αφήσει ένα γλυκό μήνυμα στο site του Fay’s Control, αν θέλουμε – και θα θέλουμε – θα τον συμπεριλάβουμε στην κλήρωση μας. Κατανοητό;

Και επειδή σε αυτό εδώ το Blog το κάθε “like” είναι αληθινό, το κάθε “like” είναι ένας από εσάς άρα το κάθε “like” μετράει, εμείς εδώ στο Fay’s Control θα το προστατέψουμε ο κόσμος να χαλάσει!
Αυτά.

Στις νικήτριες μας τώρα:

E0A92D7AC98CAC406816349AFD3D9EE5

Σε εσάς που θα αποκτήστε επιδερμίδα λεία και λαμπερή σαν διαμάντι. Γιατί το αξίζετε. Ιδίως τώρα, αμέσως μετά τις καλοκαιρινές διακοπές και την έκθεση μας στον ήλιο…
Η περιποίηση προσώπου Diamond Plus είναι μία πρωτοποριακή θεραπεία δερμοαναγέννησης με κεφαλές διαμαντιών.
Αφαιρεί ανώδυνα τις εξωτερικές στιβάδες της επιδερμίδας, κάνοντας pilling προσώπου, και απομακρύνοντας με αυτόν τον τρόπο πανάδες, στίγματα, κηλίδες και ουλές, ακμή, αλλά και σημάδια γήρανσης.
Επίσης, ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου, και ελαστίνης, χαρίζοντας στο δέρμα μεταξένια υφή.
Η απολέπιση προσώπου βελτιώνει άμεσα και ορατά την υφή του δέρματος, ενώ ο βαθύς καθαρισμός μειώνει τη λιπαρότητα και αφαιρεί το στίγμα.
Η δερμοαπόξεση με διαμάντια είναι ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμα και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες.

CA0E381093DEEF0D7BBBFECF81EC47F4

Οι νικήτριες μας είστε: (όπως γράφετε το όνομα σας στο fcbk, insta & Fay’s Control)

1. Vasso Lioumi
2. Kyriaki Spanou
3. Fotini Goubiou
4. Dimitra Nikolopoulou
5. Eugenia Tzeni Stamatopoulou
6. Lena Kolokitha
7. Katerina Riga
8. Βασιλική Ζαχαρίου
9. Xristina Vlaxou
10. Eleni Tsatsari
11. Terina Mylonopoulou
12. Penny Alexatou
13. Lena Papaioannou
14. Sandra Koulia
15. Ειρήνη Σοφία Βοτανοπούλου
16. Lilia Voutsa
17. Ntina Papagianni
18. Fotini Makridou
19. Dimitra Logou
20. Sissy Misirli

Συγχαρητήρια αγαπημένες μου!
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε με το Vivify The Beauty Lab, στο τηλέφωνο 210 8080 170 , να δώσετε το όνομα σας και να κλείσετε το συντομότερο δυνατό το ραντεβού σας για να απολαύσετε την εμπειρία της Θεραπείας Diamond Plus!
Επίσης, όταν πάτε για το ραντεβού σας, βεβαιωθείτε πως θα έχετε μαζί σας και την ταυτότητα σας, για το τυπικό της διαδικασίας.

Όσες φίλες μας δεν κληρωθήκατε, πάρτε τηλέφωνο, πείτε πως είστε αναγνώστριες του Fay’s Control και θα σας περιμένει μία τεράστια έκπληξη όσον αφορά την έκπτωση στις Θεραπείες της αρέσκειας σας!

Καλή απόλαυση, καλή συνέχεια

Φαίη xxx

error: Content is protected !!