Τα Olympian Sandals είναι τα σανδάλια για τα οποία με ρωτούσες!

28/06/2021 • GET

“Ετοίμασε καφέ και έρχομαι να τα πούμε” μου στέλνει μήνυμα η Λένα Χαριζόπουλος -aka Lena’s Black Book– με την οποία δεν συναντιόμαστε όσο συχνά θέλουμε (με ποιον συναντιόμαστε πλέον όσο συχνά θα θέλαμε;) αλλά τόσο τα σπίτια μας που είναι αρκετά κοντά όσο η μεταξύ μας άνεση, μας επιτρέπει να ανταλλάσσουμε μεταξύ μας τέτοιου είδους μηνύματα. Έστω κι αν όχι τόσο συχνά όσο θα θέλαμε.
Η μεταξύ μας σχέση επιτρέπει επίσης, για να μην πω επιβάλλει, αντί για cookies ή τάρτες για τον καφέ, να μου προσφέρει δύο ζευγάρια πέδιλα από τη συλλογή της Olympian Sandals, μιας και “Θα τα ερωτευτείς φίλη, όπως τα ερωτεύτηκα εγώ!”.


Έτσι είναι η Λένα, είναι να μην παθιαστεί με μία ιδέα, με έναν άνθρωπο, με έναν προορισμό, με ένα προϊόν. Το καλό είναι πως συνήθως η αισθητική και το ένστικτο της, την οδηγούν στις πιο σωστές επιλογές. Όπως αυτό το νέο brand, που έχει κάνει ήδη τον γύρω του κόσμου. Τα Olympian Sandals, τα οποία είναι 100% Ελληνικά και φτιάχνονται στο χέρι από τα πιο ποιοτικά Nubuck & Vachetta δέρματα της αγοράς.

“Αναζητούμε και επιλέγουμε πάντα άριστης ποιότητα δέρματα ενώ η υλοποίηση τους πραγματοποιείται από εξειδικευμένους τεχνίτες εδώ στην Ελλάδα που τηρούν όλες τις προδιαγραφές που έχουμε ορίσει καθώς έχουν τη γνώση και την εμπειρία για να μετατρέψουν τη φαντασία σε πραγματικότητα. Κάθε νέο σχέδιο μέχρι να οριστικοποιηθεί και να μπει σε διαδικασία παραγωγής υποβάλλεται σε επαναλαμβανόμενους ποιοτικούς ελέγχους ενώ στη διάρκεια γίνονται διαρκείς βελτιώσεις ώστε να είμαστε σίγουροι πως ο καταναλωτής θα λάβει κάτι ξεχωριστό, ποιοτικό, που δεν μοιάζει με τίποτα άλλο, μοδάτο και ανθεκτικό. Θα λάβει δηλαδή τουλάχιστον αυτό που του υποσχόμαστε”- Maria Stathopoulou, Creative Director

Η φίνα αισθητική και δεξιοτεχνία συναντούν την πλούσια πολιτισμική μας κληρονομιά μέσα από τα Ολύμπια σανδάλια με στόχο να αναδείξουν την πολύπτυχη γυναικεία ομορφιά χαρίζοντας στην γυναίκα του σήμερα  το υπέρτατο στιλιστικό δώρο: χειροποίητη πολυτέλεια, άνεση και διάρκεια στο χρόνο.

Η Λένα έχει επιλέξει δύο διαφορετικά χρώματα για τα πέδιλα της, ενώ εγώ ως συνήθως είμαι ξυπόλητη…

Τα Olympian Sandals ευελπιστούν να προσφέρουν σε όλες τις γυναίκες του κόσμου την αυτοπεποίθηση που τους αξίζει και ένα σταθερό στιλιστικό «βήμα» ώστε να πετάξουμε μαζί σε Ολύμπια ύψη μέσα από μία εκτενή γκάμα διαχρονικών και μοντέρνων συλλογών.

Σχέδια εμπνευσμένα από την Ελλάδα του τότε και του σήμερα, σοφιστικέ αφαιρετικότητα, μαλακές υφές, σύγχρονη αισθητική, τα κύρια συστατικά της φιλοσοφίας του brand συνάμα με 3 γενιές παράδοσης και τεχνογνωσίας πάνω στην κατασκευή δερμάτινων ειδών και υποδημάτων.

Τα φόρεσα το ίδιο βράδυ, ανέβασα insta post και από τα μηνύματα κατάλαβα πως εκτός από την Λένα και από εμένα, ενθουσίασαν και εσένα. Και έτσι, το μόνο που ζήτησα από την Olympian Sandals είναι ένα promo code αποκλειστικά για εσένα, για να μπεις εδώ, να διαλέξεις ποια σου αρέσουν και να τα παραγγείλεις σήμερα κιόλας με 15% έκπτωση, για κάθε αγορά σου!

Τα φόρεσα το ίδιο κιόλας βράδυ!

Μπες εδώ λοιπόν, κάνε τις επιλογές σου, και κατά το checkout βάλε τον κωδικό FAY15 και θα περάσει αυτόματα η έκπτωση σου. Όχι πως την χρειάζεσαι μιας και τα Olympian Sandals έχουν έτσι κι αλλιώς δελεαστικές τιμές, αλλά ένα καλοκαιρινό δώρο σαν και αυτό είναι πάντα ευπρόσδεκτο, όχι?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons