Τα κοσμήματα της Αγάπης Σμπώκου στο The Pop Up Project “Great Things Happen Twice”!

13/11/2018 • GET

Η Αγάπη Σμπώκου είναι σχεδιάστρια σε κάτι που αγαπάμε όλες οι γυναίκες, το κόσμημα. Η ΑS Jewellery- Agapi Smpokou αποτελεί μια φρέσκια πρόταση στο χώρο του κοσμήματος.
Αυτό που την χαρακτηρίζει την Αγάπη και την κάνει ξεχωριστή, είναι η αγάπη της και ο σχεδιασμός για το κόσμημα. Η φιλοσοφία των κοσμημάτων της αποτελεί έναν αφαιρετικό τρόπο σχεδίασης. Βλέπει το κόσμημα ως ένα μικρό έργο τέχνης που μπορεί να φορεθεί σε κάθε περίσταση, έχοντας κάτι να πει, και εμπνέεται κυρίως από τον μικρόκοσμο της φύσης. Ο θαυμασμός της για την αρτιότητά της, δημιουργεί εικόνες στο μυαλό της που μετατρέπονται σε κοσμήματα.

Οι συλλογές της είναι διαφορετικές, κάθε μια από αυτές εμπνευσμένες απο κάθε εποχή. Στα κοσμήματα της επικρατεί σαν βάση το ασήμι 925 και ο ορείχαλκος.
Ο απώτερος στόχος της με την ΑS Jewellery – Agapi Smpokou είναι να συνδυάσει την κομψότητα με τις απλές γραμμές χαρίζοντας μια προσιτή πολυτέλεια. Το online shop φέτος ολοκληρώνει έναν χρόνο από την έναρξη του και εκεί θα βρείτε μοναδικά χειροποίητα κοσμήματα, υψηλής ποιότητας. Βραχιόλια, κολιέ, σκουλαρίκια και δαχτυλίδια φτιαγμένα με μεράκι – για να γεμίζουν αισιοδοξία και φινέτσα τη γυναίκα του σήμερα – είναι διαθέσιμα σε πολλές λαμπερές αποχρώσεις και προσιτές τιμές.


Ολοκληρωμένη την Συλλογή μπορείτε να την βρείτε στο The Pop Up Project “Great Things Happen Twice”, για δύο ολόκληρες ημέρες, Παρασκευή 7 & Σάββατο 8 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00 το βράδυ, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή.
Spread the news & Join us xxx?⭐

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons