Τα κεριά της Ρίτας!

22/12/2017 • GET

“Και άλλα κεριά?” με ρώτησε ο Νικόλας χθες το βράδυ όταν τοποθετούσα τα δύο ολοκαίνουργια κεριά μου, δίπλα σε όλα τα υπόλοιπα, σε περίοπτη θέση στο coffee table, μπροστά στο τζάκι. Έξω κάνει κρύο, χειμώνας κανονικός, μέσα μας αγκαλιάζει η φωνή του Frank Sinatra που υμνεί τα Χριστούγεννα, και τα αρώματα κανέλας ανακατεύονται γλυκά με αυτά από τα μπαχάρια και τα φρούτα, των Rita’s Candles.


Ναι, και άλλα, και άλλα τόσα! Κάθε κερί και την δική του αισθητική, το δικό του άρωμα, την δική του ιστορία να πει, και τα κεριά της Ρίτας στέλνουν τα δικά τους οικολογικά μηνύματα αφού παρασκευάζονται από soya, ενώ τα αιθέρια έλαια τους έχουν τις πιο έγκυρες περγαμηνές.
Η Ρίτα Σταματάκη λοιπόν, μετά από μία άκρως επιτυχημένη διαδρομή στον χώρο της διαφήμισης και αφού δημιούργησε μία πανέμορφη οικογένεια, μπήκε στην κουζίνα της και άρχισε να πειραματίζεται με τα κεριά. Και τα χειροποίητα κεριά της βγήκαν πανέμορφα, και έχουν και τρία διαφορετικά υπέροχα αρώματα σοκολάτας, χειμωνιάτικα μπαχάρια και σανταλόξυλο με σύκο, ενώ η Ρίτα σας τα στέλνει όπου κι αν βρίσκεστε.


Α, και είναι και πολύ οικονομικά, κοστίζουν 25 ευρώ και έτσι αποτελούν και ένα θαυμάσιο δώρο για αυτές τις γιορτές!

To σπίτι είναι πλημμυρισμένο από την φωνή του Frankie και τα αρώματα από τα κεριά της Ρίτας….

Μπορείτε να τα βρείτε στα τηλέφωνα 6934243587 & 6946361300 και στo fcbk page: Scented Rita’s Candles Athens!

Candles & Christmas music…

Baby, it’s cold outside….

Merry Christmas! xxx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons