ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Τα Katia Art Design στο The Pop Up Project "Twinkle"!

Από τα παιδικά μου χρόνια η κάθε μορφής τέχνη με ενθουσίαζε. Η οικογένειά μου ήταν ο πρώτος χώρος ανάπτυξής μου και επηρεασμού και στη συνέχεια οι σπουδές μου οι οποίες ήταν η φωτογραφία, η διακόσμηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων και ο σχεδιασμός κοσμημάτων. Η διαδικασία της μάθησης όμως για εμένα είναι μία συνεχής διαδικασία καθώς δεν έχω σταματήσει να εκπαιδεύομαι σε νέες τεχνικές και μορφές τέχνης.
Όλα τα χρόνια έκανα ασκήσεις ύλης, πάνω σε κερί, δαντέλες, όστρακα, μέταλλα και σε οποιοδήποτε υλικό μου κέντριζε το ενδιαφέρον.
Κινούμενη ανάμεσα στην παράδοση και στο συναίσθημά μου, ανάμεσα στο art, craft & design, κατέληξα να δημιουργώ κάθε φορά ένα μοναδικό κόσμημα, εκφράζοντας την διαφορετικότητα του κάθε ανθρώπου που τα φοράει.

B 13 2016

B1 2016
Μενταγιόν, δακτυλίδια, μπρασελέ, καρφίτσες όλα εμπνευσμένα από τη φύση και χειροτεχνήματα από την ελληνική παράδοση, με κάνουν να νιώθω πως η τέχνη μέσα στους αιώνες της ιστορίας μας επαναλαμβάνεται.

DSC09532

Είμαι τυχερή που έχω γεννηθεί σε αυτόν τον υπέροχο τόπο που μου δίνει πάντα έμπνευση για τέχνη!

IMG_7956
Σας περιμένω όλους στο The Pop Up Project “Twinkle”!, το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, να σας ξεναγήσω σε ολόκληρη την Συλλογή,
Κάτια Κολοκυθά

error: Content is protected !!