ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Τα imisi bracelets ξεκίνησαν από μια ιδέα που συναντήθηκε με έναν μύθο & θα είναι μαζί μας στο The Pop Up Project!!

Σύμφωνα με τον μύθο λοιπόν, στη Νότια Ελλάδα, η κυρία Αριάδνη γυρνούσε σε πόλεις και χωριά βοηθώντας τις γυναίκες να δημιουργήσουν οικογένεια. Χάρη στην καλοσύνη και τις γνώσεις της ήταν παντού καλοδεχούμενη, ενώ χάρη σε μια μοναδική της συνήθεια είχε γίνει πασίγνωστη: σε κάθε παιδί που έφερνε στον κόσμο έδενε ένα κορδελάκι στο χέρι του. Ο μύθος λέει ότι όσα από τα παιδιά μεγάλωσαν, κράτησαν το κορδελάκι τους και είχαν την τύχη κάπου, κάποτε να συναντηθούν, ανέπτυξαν μεταξύ τους μια μοναδική σχέση. Άλλοι ερωτεύτηκαν κι έκαναν τη δική τους οικογένεια, άλλους η κορδέλα τους ένωσε με μια βαθιά φιλία, και άλλοι συνεργάστηκαν επαγγελματικά με μεγάλη επιτυχία. Όλοι όμως βρήκαν το άλλο τους μισό που έκανε τη ζωή τους καλύτερη.
Η ιδέα ξεκίνησε από ένα «στοίχημα» που έπρεπε να κερδηθεί: μια φράση μπορεί να γίνει η αφορμή να πεις στον άλλον κάτι για τον εαυτό σου, μπορεί να φέρει δύο, τρεις, πέντε ανθρώπους πιο κοντά, μπορεί να ξεδιπλώσει φιλίες και να απογειώσει σχέσεις. Άλλωστε, από λίγες λέξεις δεν αρχίζουν όλα;


Έτσι δημιουργήθηκαν τα «ζευγάρια» imisi bracelets με φράσεις που ταιριάζουν απόλυτα μεταξύ τους. Όπως θα ταιριάζουν και εκείνοι που φορώντας το υφασμάτινο βραχιολάκι, θα συναντήσουν εκείνον που έχει διαλέξει τη φράση που συμπληρώνει τη δική τους. Κι έτσι θα έχουν ανακαλύψει το άλλο τους μισό!
Η ιδέα imisi όμως δεν ησυχάζει!
Ανανεώνεται διαρκώς και επεκτείνεται! Έτσι, εκτός από τα βραχιόλια, δημιουργήθηκαν και άλλα accessories, πάντα με μια μοναδική ιδέα, όπως τσάντες που εξυπηρετούν κρυφές ανάγκες , επάργυρα και επίχρυσα clue pendants με «κέντημα» στο μέταλλο, ιδιαίτερα γούρια για το 2018 , χειροποίητα κοκάλινα γυαλιά ηλίου, σούπερ αρωματικά κεριά, πολυχρηστικές beach bags για παραλία και πετσέτες θάλασσας που «κουμπώνουν» στις ξαπλώστρες.

Εννοείται βέβαια, ότι όλα τα προϊόντα imisi μένουν πιστά στο imisi concept, αφού όλα έχουν τις μοναδικές φράσεις που μας οδηγούν στους ανθρώπους που ταιριάζουμε. Φράσεις που δημιουργούμε, παίρνοντας ερεθίσματα και έμπνευση, από μια φράση που ακούμε τυχαία στον δρόμο, από μια επιθυμία που κάποιος μας εκμυστηρεύεται, από σκέψεις και γνώμες που μοιράζονται μαζί μας οι φίλοι μας. Γιατί εμείς επιμένουμε οι φράσεις μας να είναι αυθεντικές και σύγχρονες, γι’ αυτό και δεν αντιγράφουμε, ούτε δανειζόμαστε quotes από διάσημες προσωπικότητες. Δημιουργούμε για όλους εκείνους που θέλουν να είναι μοναδικοί. Όπως μοναδικό είναι και κάθε προϊόν που σχεδιάζουμε…

Ολοκληρωμένη την Συλλογή μπορείτε να την βρείτε στο The Pop Up Project “Thirty Days To Christmas”, το Σάββατο 25 Νοεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή!

The Imisi Team

    60 Skoufa str.
      Athens, Greece
      t: +30 210 3623568
      f: +30 210 3623577

Spread the News & Join us!

error: Content is protected !!