ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Τα HeartbeatInk by Ino Mei στο The Pop Up Project “Spring Edition”!

Η resort wear ετικέτα HeartbeatInk by Ino Mei εκφράζεται μέσα από τη γεωμετρία και τη σημειολογική δύναμη των ρούχων. Αποτελείται από αιθέρια maxi φορέματα, εντυπωσιακά κιμονό, εμπνευσμένα καφτάνια και πολυτελή μαγιό. Η δυναμική αισθητική, τα γοητευτικά μοτίβα, τα ιδιαίτερα πατρόν, η υψηλή ποιότητα και η άψογη εφαρμογή είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του brand. Είναι μια αμιγώς Ελληνική εταιρία που σχεδιάζει, ράβει και παράγει με ηθικό τρόπο εξολοκλήρου στην Αθήνα.

Απευθύνεται σε γυναίκες με προσωπικότητα, χωρίς συγκεκριμένη ηλικία, που θα ενσωματώσουν τις έντονες δημιουργίες του brand στο δικό τους στυλ. Που αγαπούν τη μόδα, την πολυτέλεια, την άνεση και τη μοναδικότητα. Η ιδρύτρια και σχεδιάστρια, Ινώ Μέη, εμπνέεται κυρίως από την τέχνη του tattoo και την ιερή γεωμετρία, ενώ το όραμά της είναι να συμβάλλει με τις δημιουργίες της στο να αισθάνονται οι γυναίκες ακόμα πιο ξεχωριστές και κυρίαρχες της εικόνας τους. Στο Fougaro/Athens14 θα είναι διαθέσιμα και τα limited edition κολάν από την casual wear ετικέτα, HeartbeatInk Apparel.

Ολοκληρωμένη την Συλλογή της Ινώς Μέη θα την βρείτε στο Ανοιξιάτικο The Pop Up Project “The Spring Edition”, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 & το Σάββατο 20 Απριλίου, στο Fougaro/Athens14, Ερμού 15, Κηφισιά (παράδρομος Εθνικής Οδού, έξοδος Λυκόβρυση προς Κηφισιά).

Μπείτε εδώ για να το βρείτε ακόμη πιο εύκολα.

error: Content is protected !!