Τα Greek International Women Awards είναι γεγονός και θα αναδείξουν τις Ελληνίδες που έχουν διακριθεί διεθνώς!

24/04/2017 • IT'S CHIC TO BE GREEK

Πέρασαν πολλοί μήνες από εκείνο, το πρώτο ραντεβού που δώσαμε με την Σοφία Κωνσταντοπούλου, σε ένα της ταξίδι από το Λονδίνο, ώστε να μου εξηγήσει τα Βραβεία Greek International Women Awards, τον σκοπό τους, αλλά και τους λόγους που θεωρεί πως το Fay’s Control είναι το πλέον κατάλληλο Μέσο για να χορηγήσει Επικοινωνιακά, τον συγκεκριμένο θεσμό. Έχουν περάσει πολλοί μήνες μα φαίνεται σαν χθες, αφού τα μεταξύ μας Calls, WhatsApp και Skype, πήραν φωτιά. Τα βραβεία Greek International Women Awards (GIWA), θα λάβουν χώρα πρώτη φορά στο Λονδίνο το Δεκέμβριο του 2017, φιλοξενούνται στο Βρετανικό Μουσείο και αποτελούν έναν ανερχόμενο θεσμό που θέλει να αγκαλιάσει τον παγκόσμιο ελληνισμό.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΣΑΒΛΙΡΗΣ, ΣΟΦΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΠΑΝΑΣ

Σκοπός των βραβείων GIWA είναι η αναγνώριση και επιβράβευση των Ελληνίδων, που έχουν καταφέρει να διακριθούν διεθνώς και εθνικώς δια των επαγγελματικών τους επιτευγμάτων, με τη δράση τους και για τις επιδόσεις τους στις υπό βράβευση κατηγορίες των GIWA. Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας των βραβείων GIWA, οι ενδιαφερόμενες καλούνται να θέσουν υποψηφιότητα για τις κατηγορίες: • Τέχνη και Design (Arts & Design) • Επιχειρηματικότητα (Entrepreneurship) • Μόδα (Fashion) • Οικονομικές Επιστήμες (Finance) • Τουρισμός και φιλοξενία (Hospitality) • Θετικές επιστήμες (Science) • Κοινωνικές Επιστήμες (Social Science) • Ναυτιλιακά (Shipping) • Αθλητικά (Sports) • Κοινωνική Υπευθυνότητα (Social Responsibility) • Young Star Award 18-23Δια βίου επιτεύγματα (Life Time Achievement). Η κριτική επιτροπή των βραβείων αποτελείται από ένα πάνελ διεθνώς και/ή εθνικώς αναγνωρισμένων προσωπικοτήτων, που αντιπροσωπεύουν τις αξίες των βραβείων GIWA: Αριστεία, Εγκυρότητα, Σεβασμός, Παραγωγικότητα, Υπευθυνότητα, Διαφάνεια και Ήθος. Η διαδικασία διεξαγωγής των βραβείων GIWA είναι βασισμένη στην αρχή της διαφάνειας και μεταξύ άλλων εμπεριέχει το στοιχείο της δημόσιας ψήφου (public voting) του κοινού και λαμβάνει χώρα δια της επίσημης ιστοσελίδας των GIWA.

ΜΑΡΙΝΑ ΛΗΔΑ ΚΟΥΤΑΡΕΛΛΗ, ΕΙΡΗΝΗ ΝΤΑΪΦΑ, ΛΕΝΑ ΤΡΙΑΝΤΟΓΙΑΝΝΗ, ΕΛΕΝΑ ΜΑΥΡΟΓΟΝΑΤΟΥ

Tην Πέμπτη που μας πέρασε έλαβε χώρα η πρώτη παρουσίαση των βραβείων GIWA, στο City Link Bistro, που συντόνισε ο κ. Φώτης Βασιλείου, ο οποίος υπό την ιδιότητα του υπευθύνου Marketing and Social Media των GIWA, απηύθυνε ένα θερμό καλωσόρισμα στην οργανωτική επιτροπή των βραβείων GIWA, στα μέλη της κριτικής επιτροπής και στον τύπο. Η πρόεδρος και ιδρύτρια των GIWA, Σοφία Κωνσταντοπούλου, άνοιξε την εκδήλωση με έναν εγκάρδιο χαιρετισμό προς όλους τους παρευρισκόμενους και μίλησε για τα κίνητρα πίσω από την οργάνωση των πρώτων βραβείων που δεν είναι άλλα από την προβολή και επιβράβευση της γυναίκας επαγγελματία που τα κατάφερε με επιτυχία σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΟΦΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΠΑΝΑΣ, ΝΙΚΗ ΞΗΜΕΡΗ

ΛΑΚΗΣ ΓΑΒΑΛΑΣ, ΣΟΦΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΣΑΒΛΙΡΗΣ, ΕΙΡΗΝΗ ΝΤΑΪΦΑ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΑΒΛΙΡΗΣ

ΕΛΣΑ ΣΑΜΟΪΡΗ, KATILENA ALPE

ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΝΔΡΟΥΛΙΔΑΚΗΣ, ΝΙΚΗ ΞΗΜΕΡΗ

ΑΡΕΤΗ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΟΦΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΣΧΑΛΙΔΟΥ, ΒΟΥΛΑ ΚΟΖΟΜΠΟΛΗ, ΣΟΦΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΝΑΓΙΑ ΜΠΟΛΤΕΤΣΟΥ

ΣΟΦΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΡΟΔΗ ΚΡΑΤΣΑ, ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΣΧΑΛΙΔΟΥ, ΝΑΓΙΑ ΜΠΟΛΤΕΤΣΟΥ

Η εκδήλωση έκλεισε με αναφορά στο λογότυπο του θεσμού, που συμβολίζει τα φτερά της Νίκης της Σαμοθράκης, έχει φιλοτεχνηθεί από τους αρχιτέκτονες της LC Architects, Νατάσσα Λιανού και Ερμή Χαλβατζή, και μεταφέρει τη μεγάλη ελπίδα και το όραμα του θεσμού, που δεν είναι άλλο από “το φτερούγισμα των φτερών της Νίκης” για κάθε ελληνίδα που μας προσφέρει εθνική περηφάνεια διεθνώς με την παρουσία και τον επαγγελματισμό της.

Media Sponsor:

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

One Response to Τα Greek International Women Awards είναι γεγονός και θα αναδείξουν τις Ελληνίδες που έχουν διακριθεί διεθνώς!

  1. Venetia says:

    Dear GIWA,

    How can I take part at your following event?

    Thanks.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons