Τα “Emmanuela Swimwear” Under the Greek Sun!

09/05/2017 • GET

Νέα δεκαετία για τα “Emmanuela Swimwear” και μαζί της νέα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τη συλλογή για το καλοκαίρι του 2017, με κυριότερα τα ατίθασα κοψίματα που κολακεύουν το σώμα, αλλά και τα φερμουάρ που έχουν σχεδιαστεί στο εξωτερικό αποκλειστικά για το brand ώστε να ακολουθούν τους χρωματικούς συνδυασμούς των μαγιό.


Τα έντονα prints, που χαρακτηρίζουν τα “Εmmanuela Swimwear” από την πρώτη χρονιά της δημιουργίας τους παραμένουν, και περιλαμβάνουν καρδιές με χρυσές και ασημένιες λεπτομέρειες καθώς και πολλά λουλούδια που μας φτιάχνουν τη διάθεση με τους απρόσμενους συνδυασμούς τους, όπως το ροζ με το καφέ και το έντονο κίτρινο με το γκρι.


Διακριτικά σέξι και με λεπτομέρειες που αναδεικνύουν τη δύναμη στο γυναικείο σώμα, η νέα συλλογή είναι φτιαγμένη από υφάσματα με βελτιωμένη σύνθεση που επιτρέπει ακόμα καλύτερη εφαρμογή.

Τα “Emmanuela Swimwear”, όπως κάθε χρονιά, έχουν ετοιμάσει και την παιδική σειρά που περιλαμβάνει μαγιό και beachwear σε σχέδια ασορτί με αυτά «της μαμάς».


Η νέα συλλογή είναι διαθέσιμη online και σε επιλεγμένα καταστήματα ενώ ολοκληρωμένη μπορείτε να την βρείτε στο The Pop Up Project “Under the Greek Sun”, το Σάββατο 27 Μαΐου, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή!

Spread the news! xxx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons