Η Drama Queen στο The Pop Up Project II!

02/06/2016 • GET

Designing always one of a kind & creating always in a dramatic but royal way.

dramaqueen (24)
Μια απλή γνωριμία με τη Μαρίνα Λυρίγκου αρκεί για να καταλάβει κανείς πόσο ταιριαστή είναι η επωνυμία της σειράς κοσμημάτων Drama Queen με τη δημιουργό.
Μπορεί να είναι οι σπουδές της στη δραματική σχολή, μπορεί τα γονίδια, μπορεί απλά ο τρόπος που αντιμετωπίζει τη ζωή, πάντως η Μαρίνα Λυρίγκου είναι η απόλυτη Drama Queen!

dramaqueen (10)
Η Drama Queen βάζει τα καλοκαιρινά της και παρουσιάζει τις νέες της πρωτότυπες δημιουργίες για το 2016. Επιλέξτε το δικό σας, μοναδικό κόσμημα, ή μέσα από τις νέες συλλογές όπως την Tangram εμπνευσμένη απο το ομώνυμο κινέζικο παιχνίδι, την To the stars & beyond, Cat on a Hot Tin Roof, ή από τις all time summer classic, Origami, τα γνωστά χειροποίητα καραβάκια, Infinity ή την ανανεωμένη Anti Evil Eye Remedy με το αγαπημένο από τον κόσμο «ΦΤΟΥ-FTOU».

dramaqueen (5)
Με παρουσία σε περισσότερα από 60 φυσικά και διαδικτυακά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, τα χειροποίητα κοσμήματα της Μαρίνας Λυρίγκου υπόσχονται εκπλήξεις.

dramaqueen (14)

dramaqueen (16)

dramaqueen (17)
Με έναν αέρα ανανέωσης, όπως πρέπει να υποδεχτούμε το καλοκαίρι, τα κοσμήματα της Drama Queen θα αναδείξουν το δικό σας στυλ με τον πιο παιχνιδιάρικο τρόπο! Ολοκληρωμένη την Συλλογή της, θα την βρείτε στο The Pop Up Project II “Me geia!”, μεθαύριο Σάββατο 4 Ιουνίου, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας.

www.thedramaqueen.gr
Email: marinadramaqueen@gmail.com
Τηλ.: 6932707877

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons