ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Τα beelights στο The Pop Up Project “Thirty Days To Christmas!”

Τα beelights, οι πιο όμορφες, 100% χειροποίητες γιρλάντες με φωτάκια βαμβακερού νήματος, υπόσχονται με το ζεστό και απαλό τους φωτισμό να μεταφέρουν λίγη από τη μαγεία και την ατμόσφαιρα των παραμυθιών και στο δικό σου σπίτι.
Μπορείς να δημιουργήσεις το δικό σου μοναδικό συνδυασμό για κάθε χώρο του σπιτιού επιλέγοντας μέσα από 45 ξεχωριστές αποχρώσεις. Μπορείς όμως και να διαλέξεις από μια μεγάλη ποικιλία έτοιμων προτάσεων.

Και επειδή τα Χριστούγεννα με λίγη παραπάνω… νεραϊδόσκονη μπορούν να γίνουν ακόμα πιο μαγευτικά, τα Special Xmas Beelights σε συνδυασμούς με χρυσό και ασημί θα χαρίσουν τη λάμψη τους και στις δικές σου γιορτές.

Τι κάνει τα beelights τόσο διαφορετικά από τα άλλα φωτάκια της αγοράς;

Στα beelights πρώτη προτεραιότητα είναι η άριστη ποιότητα και η ασφάλεια.
Οι μπαλίτσες είναι χειροποίητες 100% από βαμβακερό νήμα και όχι νάιλον.
Είμαστε οι μόνοι στην Ελλάδα κάτοχοι πιστοποίησης FAIRTRADE από τον World Fair Trade Organization.

Το επόμενο σημαντικό στοιχείο που μας ξεχωρίζει είναι η ποιότητα των καλωδίων μας. Συνεργαζόμαστε μακροχρόνια με ένα από τα πιο εξειδικευμένα εργοστάσια κατασκευής string lights, και έχουμε εξασφαλίσει σταθερή κορυφαία ποιότητα. Για αυτό και είμαστε οι μόνοι που μπορούμε και δίνουμε εγγύηση καλής λειτουργίας για ένα χρόνο σε καλώδιο με λαμπάκια. Τα καλώδια μας έχουν φυσικά όλες τις πιστοποιήσεις ασφαλείας που ορίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση.
Επιπλέον, για μεγαλύτερη ευκολία, διαθέτουν διάφανο διακοπτάκι on/off και δεν χρειάζεται να τα βγάζουμε από την πρίζα κάθε φορά που δεν τα θέλουμε αναμμένα!

Στο eshop μας beelights.gr μπορείτε να δείτε όλη την συλλογή μας και να μάθετε τα πάντα για τα beelights. Ακολουθήστε μας στο Facebook και στο Instagram για να βλέπετε πρώτοι μοναδικές προτάσεις διακόσμησής και νέα προϊόντα.

Ολοκληρωμένη την Συλλογή μπορείτε να την βρείτε στο The Pop Up Project “Thirty Days To Christmas”, το Σάββατο 25 Νοεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή! Spread the News & Join us! 

error: Content is protected !!