ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Τα Bead it! στο The Pop Up Project II!

Με χρώματα από όλη τη γκάμα της παλέτας κι αρώματα από κάθε γωνιά της γης, οι πέτρες των κοσμημάτων Beadit! καταλήγουν να κοσμούν το λαιμό των πιο γοητευτικών σύγχρονων γυναικών, που επιδιώκουν …αποκλειστικότητες! Και αυτό, γιατί κάθε κόσμημα Beadit! μπορει να είναι μοναδικό, κατασκευασμένο sur mesure για κάθε πελάτισσα, εμπνευσμένο από την ιδιαίτερη προσωπικότητα της κι εκτελεσμένο μετά από στενή συνεργασία μαζί της.

sar11
Επιλεγμένα με έμπνευση και όραμα από κάθε γωνιά του πλανήτη, τα φυσικά, ημιπολύτιμα υλικά μας είναι εφοδισμένα μα τη θετική ενέργεια της φύσης κι επεξεργασμένα με την έμπνευση και φαντασία της δημιουργού Φανής Καραβασίλη- Σαραντοπούλου, που είναι επηρεασμένη από τις αρχιτεκτονικές καταβολές της. Τα σχέδια είναι πολυποίκιλα και διαδραστικά, αφού φοριούνται με διαφορετικούς τρόπους, ανάλογα με την περίσταση.

sar1

sar2

sar3

sar4

sar5

sar8

sar9

sar10
Τα Bead it! μπορείτε να τα βρείτε σε πολλά σημεία πώλησης στην Αθήνα, Accica, heaven on earth, κλπ, σε όλα τα Ελληνικά νησιά, στο www.beadit.gr και φυσικά στο The Pop Up Project II “Me geia!”, το Σάββατο 4 Ιουνίου, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας.
Για παραπάνω πληροφορίες καλέστε στο 6945 858028.

error: Content is protected !!