ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Τα 20+1 “Μυστικά” που μοιραστήκαμε χθες με την Τζίνα Θανοπούλου, στο Common Secret!

“Με ιδιαίτερη χαρά, συγκίνηση & ευγνωμοσύνη σε μια κατάμεστη αίθουσα, με φίλες και θετική ενέργεια, στο υπέροχο Common Secret, μοιραστήκαμε χθες σε μια διαδραστική Ομιλία 20+1 κλειδιά για μια καλύτερη και γεμάτη αισιοδοξία ζωή, για τη Κανουργια χρόνια! Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους φίλους και συνοδοιπόρους μου, Αδαμαντία Καζάκου και Αλέξιο Βανδώρο που μου έκαναν την τιμή να συνεισφέρουν τη γνώση και την εμπειρία, αλλά και την Μαριλένα Κορυζή για τη ζέστη φιλοξενεια της στο μοναδικό Common secret, καθώς και τη στήριξη των πολύτιμων συνεργατών μου Πένυ Χοντρογιάννη και Άλκηστη Μακρυνικόλα, και πάνω από όλα την παρουσία πολύτιμων φίλων καρδιάς, είστε υπέροχες!”, έγραψε σήμερα στην σελίδα της στο Facebook, η Τζίνα Θανοπούλου για την χθεσινή απόλυτα επιτυχημένη βραδιά, που παρουσίασε και ανέπτυξε 20+1 Κλειδιά στα οποία οι Γυναίκες μπορούν να δώσουν έμφαση και προτεραιότηταστη ζωή τους, ώστε να νιώσουν πιο ισορροπημένες, ολοκληρωμένες, ευτυχισμένες και επιτυχημένες.

Η γνωστή Ψυχολόγος, μεταξύ άλλων τόνισε πως: “Η «Νικήτρια Ζωής» Γυναίκα: 1. Παρ’ όλες τις δυσκολίες & αντιξοότητες προσπαθεί να σκέπτεται θετικά και να μην αφήνει το δράμα να κατευθύνει τις επιλογές της. 2. Δεν σπαταλά χρόνο στην αυτολύπηση, αλλά αποφασίζει με θάρρος και τόλμη «να κάνει» πρακτικές και ψυχολογικές κινήσεις & να παίρνει αποφάσεις. 3. Μαθαίνει να εκτιμά και να ικανοποιείται από τις «μικρές χαρές» της ζωής. Είναι ευγνώμων & ξέρει ότι δεν χρειάζεται «πολλά» για να είναι αληθινά ευτυχισμένη. 4. Δε συγκρίνει την προσωπική της ζωή, ή/και επαγγελματική της πορεία με αυτή των άλλων. 5. Δεν ζηλεύει την ευτυχία και επιτυχία άλλων. 6. Δεν περιμένει η επιτυχία στη ζωή να έρθει άμεσα και εύκολα. 7. Δε λέει «δεν μπορώ».  8. Δεν αφήνει τους πειρασμούς, δυσκολίες, εμπόδια να την αποσπούν. 9. Δεν νοιώθει «ανυπόμονη». 10. Δεν επαναλαμβάνει τα ίδια λάθη. 11. Δεν αντιστέκεται στην αλλαγή. 12. Δεν σπαταλά χρόνο και ενέργεια για ότι δεν μπορεί να ελέγξει. 13. Δεν κολλά στη κριτική των άλλων γι’ αυτήν. 14. Δεν πιστεύει πως όλοι τριγύρω είναι πάντα αρνητικοί και εχθρικοί. 15. Δεν είναι η προτεραιότητα της να τα έχει καλά με όλους. 16. Δεν πιστεύει πως είναι ποτέ αργά να κάνει μια νέα αρχή ! 17. Χρησιμοποιεί Χιούμορ για την αντιμετώπιση δυσκολιών. ”

Για να καταλήξει πως: “Τελικά, η Νικήτρια της Ζωής γνωρίζει καλά ότι αυτό που μετράει δεν είναι πόσες φορές πέφτει μετά από κάποια αποτυχία, δυσκολία, απόρριψη, αλλά πόσες φορές και με πιο τρόπο σηκώνεται και συνεχίζει….!. Ο τρόπος αυτός την κάνει «συναισθηματικά δυνατή» , επιτυχημένη, ευτυχισμένη, ισορροπημένη και Νικήτρια Ζωής…”

error: Content is protected !!