ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Συνέβη στο Λονδίνο: Λαμπερές παρουσίες στον Φιλανθρωπικό χορό του Oinoussai Benevolent Fund!

Tο Ταμείο Ευπραγίας Οινουσσών (Oinoussai Benevolent Fund), διοργάνωσε φιλανθρωπικό χορό στο ξενοδοχείο Royal Lancaster στο Λονδίνο. Δεδομένου πως έχουν περάσει δύο χρόνια από το προηγούμενο event, λόγω της πανδημίας, φέτος το «παρών» έδωσαν 300 προσκεκλημένοι. Όλοι τους ήταν ιδιαίτερα χαρούμενοι που παρευρέθηκαν στη λαμπερή βραδιά. Ο πλούσιος μπουφές, ο εκλεκτός οίνος αλλά και οι μουσικές επιλογές του DJ Avgoustinos Galiassos άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις στους εκλεκτούς καλεσμένους.

John Souglides, Valia Skordos, Maria Hadjipateras, Maria D. Lemos, Melina Horne, Dimitris Horne

Kiki Sonidou, Nikolas Zompos, Maria Hadjipatera, Sofia Konstantopoulou, Chris Vartzis, Paola Pavlous, Jakob Wilhelmsen, Angelica Kavouni, Makis Peppas

Sofia Konstantopoulou, Pater Eugenios Anastasios Tsaramanidis, Kiki Sonidou

Paola Pavlou, Maritsa Haidemenos, Eleni Malatou

Sofia Konstantopoulou, Jakob Wilhelmsen

Το Ταμείο Ευπραγίας Οινουσσών ιδρύθηκε το 1942 από κατοίκους των Οινουσσών στο Λονδίνο. Στόχος του ήταν να βοηθήσουν τους συμπατριώτες τους στο απομακρυσμένο νησί, να τους ανακουφίσουν οικονομικά από τις δυσκολίες που επέφερε ο πόλεμος.

The Oinoussian Ball

George Th. Lemos

Επί 80 χρόνια περίπου το Ταμείο Ευπραγίας Οινουσσών συνεχίζει να παρέχει οικονομική βοήθεια στους μη εύπορους και αδύναμους πολίτες υποστηρίζοντας εκπαιδευτικά, ιατρικά, καλλιτεχνικά, θρησκευτικά και αθλητικά Ιδρύματα στο νησί. Σήμερα υπάρχουν πολλοί Έλληνες της διασποράς που συνεχίζουν να ακούν τις ανάγκες των κατοίκων των Οινουσσών βελτιώνοντας τις συνθήκες διαβίωσης και την ποιότητα ζωής των τοπικών κοινωνιών. Ο χορός του Ταμείου Ευπραγίας Οινουσσών βοηθά στη συγκέντρωση χρημάτων για τους αδύναμους.

error: Content is protected !!