Συνέβη στη Θεσσαλονίκη: Μια γιορτή χαράς, προσφοράς και ευαισθητοποίησης!

09/12/2018 • LIFESTYLE

Γιορτινή βραδιά γνωριμίας για τους φίλους, τα μέλη και όλους όσοι ήθελαν να γίνουν υποστηρικτές του έργου της, διοργάνωσε ο Σύλλογος Φίλων του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου “Η Αντηρίδα”, στο ΥΨΙΛΟΝ.
Αφορμή για την εκδήλωση, που αγκαλιάστηκε από το κοινό της Θεσσαλονίκης, στάθηκε η συμπλήρωση οκτώ χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου. Η «Αντηρίδα» μετρά ήδη οκτώ χρόνια διαρκούς και ουσιαστικής προσφοράς στην κοινωνία, δίνοντας έμφαση στη στήριξη των ασθενών του Γ.Ν. Παπαγεωργίου, των εργαζομένων του, αλλά και των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού.
Στο πλαίσιο του πολύπλευρου έργου της, «Η Αντηρίδα» συνεργάζεται με τοπικούς φορείς, διατηρεί παραγωγικές σχέσεις και αναλαμβάνει δράσεις χρήσιμες στον κοινωνικό ιστό. Ανάμεσα στις πρωτοβουλίες που υλοποιεί, με την πολύτιμη στήριξη των εθελοντών της, είναι ενημερωτικές ομιλίες, πολιτιστικές εκδηλώσεις εντός και εκτός του Νοσοκομείου, καθώς και ξεναγήσεις σε ιστορικά μνημεία της πόλης. Παράλληλα, ευαισθητοποιεί μικρούς και μεγάλους στην προαγωγή του εθελοντισμού και μέσα από δράσεις στηρίζει με κάθε τρόπο τις λειτουργίες του Γ.Ν. Παπαγεωργίου. Εξάλλου, «Αντηρίδα» σημαίνει στήριγμα και για αυτόν, τον πρωταρχικό σκοπό του Συλλόγου, συνεχίζουν να αγωνίζονται καθημερινά τα μέλη της.

Η Ηρώ Τζελέπογλου με την Αντιπρόεδρο της ΑΝΤΗΡΙΔΑΣ Ζωή Ψαρρά Παπαγεωργίου

Αντωνία Καρρά

Κωνσταντίνος Ζέρβας

Λήδα Τριγλιανού, Αλεξάνδρα Παπαγεωργίου

Ο Πρόεδρος του Κολλεγίου Anatolia Πάνος Βλάχος

Χριστίνα Τζελέπογλου, Μαρία Χατζηδημούλα

Θάνος Μπέγκας, Αγνή Μπαλαφούτη, η Αντιπρόεδρος της ΑΝΤΗΡΙΔΑΣ Ζωή Ψαρρά Παπαγεωργίου, Χρηστος Παππάς

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons