ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Συνέβη στη Μύκονο: Πάρτι προς τιμήν του Virgil Abloh!

Ο Virgil Abloh, διευθύνων σύμβουλος και εμπνευστής του διεθνούς brand Off-White και καλλιτεχνικός διευθυντής της ανδρικής συλλογής της Louis Vuitton, βρέθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο κοσμοπολίτικο νησί των ανέμων και έδωσε το παρόν στο καλοκαιρινό signing event της Off-White Boutique στη Μύκονο.

VIRGIL ABLOH

Έλληνες επιχειρηματίες, celebrities και influencers τίμησαν με την παρουσία τους τον σχεδιαστή του brand και την οικογένεια Λιακωτίτη, ιδιοκτήτες της Off-White Boutique στη Μύκονο. Αξίζει να σημειωθεί πως η Off-White Boutique στη Μύκονο είναι η πρώτη boutique του brand που άνοιξε στην Ευρώπη.

ΟΛΓΑ ΛΙΑΚΩΤΙΤΗ

Οι καλεσμένοι και οι πιστοί fans του Virgil Abloh είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον σχεδιαστή, να φωτογραφηθούν μαζί του, ενώ ο ίδιος υπέγραψε στα προϊόντα που αγόρασαν.

VIRGIL ABLOH

Τις εντυπώσεις των καλεσμένων έκλεψε η exclusive Off-White capsule collection Mykonos, ενώ μετά το λαμπερό event, ακολούθησε private dinner προς τιμήν του σχεδιαστή, στο εστιατόριο La Maison de Katrin, παρουσία της οικογένειας Λιακωτίτη και εκλεκτών καλεσμένων.

ΘΕΜΙΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ, ΕΒΕΛΥΝ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΚΛΙΝΟΣ, ΠΙΕΡΟΣ ΓΚΛΙΝΟΣ

ΕΛΕΝΑ ΓΑΛΥΦΑ, ΜΑΡΙΑ ΤΙΚΤΑΠΑΝΙΔΟΥ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΣΑΒΛΙΡΗΣ, ΡΑΝΙΑ ΛΙΑΚΩΤΙΤΗ, ΜΙΛΕΝΑ ΤΣΑΒΛΙΡΗ

CARLO CAPITANUCCI, MONICA MENEGHELLI

ΜΕΜΑ ΣΥΜΩΝΕΤΑΤΟΥ, ΧΑΡΗΣ ΝΤΑΒΛΑΣ, ΑΙΜΙΛΙΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ

ΛΑΚΗΣ ΓΑΒΑΛΑΣ, ΠΛΑΤΩΝ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΒΟΥΡΛΟΥΜΗΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΕΛΗΛΑΜΠΡΟΣ

Φωτογραφίες: Papadakis Press

error: Content is protected !!