Συνεχίζονται οι εργασίες για την κατασκευή του IVY Club στις Σπέτσες! (ναι, μετράω μέρες…)

16/01/2018 • GO, IT'S CHIC TO BE GREEK

Ναι, καλά το καταλάβατε. Μετράω μέρες. Την μία σας μαγειρεύω Κοτόπουλο στο Φούρνο με Θρούμπι & Θαλασσινό Αλάτι Σπετσών, την άλλη σας προσκαλώ να πάμε καταχείμωνο στις Σπέτσες να φυτέψουμε δέντρα, λίγα λεπτά αργότερα, σας ενημερώνω για την εξέλιξη των εργασιών για την κατασκευή του Ivy Club, στην παραλία της Αγίας Μαρίνας. It’s obviously…
Αλλά να, πριν λίγο κατέφτασαν τα νέα, να μην σας τα πω? Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς οι εργασίες για την κατασκευή του IVY Club λοιπόν, ενός από τα μεγαλύτερα Restaurant club στην Ελλάδα που πρόκειται να ανοίξει το καλοκαίρι στην παραλία της Αγίας Μαρίνας, στις Σπέστες.


Όπως φαίνεται και στα σχέδια του έγου, το IVY Club αναμένεται να εντυπωσιάσει με την αισθητική του το κοινό των Σπετσών και όχι μόνο, ενώ οι υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες που πρόκειται να προσφέρει στους θαμώνες του σίγουρα θα το καταστήσουν τον πιο hot καλοκαιρινό προορισμό για το 2018.
Να σας υπενθυμίζω δε ότι το IVY Club αποτελεί ένα νέο μεγάλο project για τα δεδομένα των Σπετσών και της Ελλάδας γενικότερα με Live μουσική, djs, Lounge bar, εστιατόριο και Private section και με στόχο να ξεπεράσει σε αίγλη και φήμη τα καλύτερα Restaurant Club της Μυκόνου, του Saint-Tropez και της Ibiza.

Για την ιστορία, μας μένουν ακόμα 135 μέρες, 10 ώρες και 57 λεπτά για την 1η Ιουνίου…xxx

2 Responses to Συνεχίζονται οι εργασίες για την κατασκευή του IVY Club στις Σπέτσες! (ναι, μετράω μέρες…)

 1. Πως κάνετε έτσι; Ένα μαγαζι ειναι και ο Παράδεισος ποιο ωραίος ηταν….

  • faybei says:

   Αγαπητή κυρία Μπούρα δεν καταλαβαίνω, τι εννοείτε; Πως κάνω έτσι?
   Στον Παράδεισο έχω περάσει τα ομορφότερα καλοκαίρια και Πάσχα μου, υπέροχα πάρτι και απίθανες αναμνήσεις, ο δε ιδιοκτήτης του ο Βαγγέλης είναι προσωπικός μου φίλος. Ποιος έχει αντίρρηση πως ο Παράδεισος ήταν ωραίος; Και ποιος σύγκρινε τον Παράδεισο με το Ivy? Γιατί το κάνετε εσείς;Κρίμα είναι…
   Ελπίζω να σας συναντήσω το καλοκαίρι σε κάποια από τις όμορφες παραλίες του νησιού και μου εξηγήσετε,
   με εκτίμηση και φιλικούς χαιρετισμούς,
   Φαίη Μπέη

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons