ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Συνάντηση της Πρέσβεως Καλής θελήσεως της Unesco με τον Πρόεδρο του Αζερμπαϊτζάν

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Αζερμπαιτζάν Ilham Aliyev στο Προεδρικό Μέγαρο του Αζερμπαιτζάν είχαν χθες, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Nizami Ganjavi International Center, στο οποίο μετέχει η Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη.
Η συνάντηση έλαβε χώρα στο πλαίσιο του 6ου Μπακού Φόρουμ που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στο Μπακού.

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Vairavike Freiberga, Πρόεδρος του Nijami Ganjavi International Center

Στο Φόρουμ, με θέμα : «Bridging Gaps to Create Inclusive Societies» συμμετέχουν 8 πρόεδροι κρατών καθώς και πρώην Πρόεδροι, Πρωθυπουργοί αλλά και εξέχουσες προσωπικότητες από ολόκληρο τον κόσμο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η κυρία Βαρδινογιάννη είναι ιδρυτικό μέλος του Nizami Ganjavi International Center, ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού, με έδρα το Αζερμπαιτζάν, που έχει ως στόχο την προώθηση του διαλόγου ανάμεσα στους λαούς έτσι ώστε να μπουν τα θεμέλια για τη δημιουργία λειτουργικών κοινωνιών χωρίς αποκλεισμούς.

Ilham Aliyev Προεδροs του Αζερμπαϊτζαν, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Nizami Ganjavi International Center αποτελείται από εξέχουσες και αναγνωρισμένες προσωπικότητες με σημαντική προσφορά από ολόκληρο τον κόσμο που μεταφέρουν το μήνυμα του διαλόγου και της αλληλεγγύης ανάμεσα στους λαούς.

Στιγμιότυπο από τη Συνάντηση του Δ.Σ. του Nijami Ganjavi International Center με τον Προεδρο του Αζερμπαϊτζαν, Ilham Aliyev

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Νοέμβριο το Ίδρυμα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη διοργάνωσε το 13ο High Level Meeting Nizami Ganjavi International Center, το οποίο διεξήχθη στο Μουσείο της Ακρόπολης και στο Ζάππειο Μέγαρο.

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!