Συνάντηση «Θαλασσόλυκων»!

22/10/2018 • LIFESTYLE

Ο πρωταθλητής κολύμβησης και αγαπητός παίκτης του Survivor, Γιάννης Δρυμωνάκος, με αφορμή την πρεμιέρα της νέας του εκπομπής «οι Θαλασσόλυκοι», όπου συμπρωταγωνιστεί μαζί με τον chef και ιστιοπλόο Γιάννη Αποστολάκη και την Κυπραία Κάλια Ελευθερίου, κάλεσε τους φίλους του σε avant-première του πρώτου επεισοδίου στα Odeon Cinema στο Μαρούσι.
Στο πλευρό του Γιάννη βρέθηκαν μεταξύ άλλων: η ολυμπιονίκης Κλέλια Πανταζή, οι πρωταθλητές κολύμβησης Στέφανος Δημητριάδης και Δημήτρης Κουλούρης, η δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός Ευαγγελία Τσιορλίδα , η πρόεδρος του Spetses Mini Marathon Μαρίνα Κουταρέλλη και οι παίκτες του Survivor Σάρα Εσκενάζυ, Κατερίνα Χαλικιά και η Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου.

Γιάννης Δρυμωνάκος, Δημήτρης Κουλούρης

Μαρίνα Κουταρέλλη, Ευαγγελία Τσιορλίδα

Κλέλια Πανταζή, Στέφανος Δημητριάδης

Μαρίνα Κουταρέλλη, Γιάννης Δρυμωνάκος

Άπαντες ευχήθηκαν καλοτάξιδη στην πρωτότυπη τηλεοπτική εκπομπή, που είναι η μόνη που έχει γυριστεί αποκλειστικά σε ιστιοπλοϊκό. Γυρισμένη τον περασμένο Αύγουστο, η ιστορία ξεκινά με τους 3 πρωταγωνιστές να συναντιούνται στο ιστιοπλοϊκό του Γιάννη Αποστολάκη και να ανοίγουν πανιά για να ζήσουν μια αιγαιοπελαγίτικη περιπέτεια, την οποία οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν σε 8 συναρπαστικά επεισόδια. Το έναυσμα δίνεται στην Ικαρία με σκοπό η ομάδα να εξερευνήσει τα Δωδεκάνησα και να φτάσει στην Κρήτη. Για 30 μέρες κοιμούνται και ξυπνούν στη θάλασσα, επισκέπτονται μικρά ελληνικά νησιά, ζουν ξεχωριστές εμπειρίες και προσπαθούν να συμβιώσουν αρμονικά μέσα στο μικρό πλεούμενο σπίτι τους.
30 μέρες, 715 ναυτικά μίλια, 19 ακριτικά νησιά, 3 ταξιδιώτες, 1 ιστιοπλοϊκό, μια μεγάλη περιπέτεια φέτος στον ΣΚΑΙ TV!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons