ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Συνάντηση Σοφίας Ζαχαράκη με τη Μαρίνα Κουταρέλλη

Σε εξαιρετικά θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Προέδρου της διοργάνωσης αθλητικού τουρισμού Μαρίνας Κουταρέλλη με την Υφυπουργό Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη.
Το περιεχόμενο της κουβέντας επικεντρώθηκε στο προϊόν του αθλητικού τουρισμού και τις ευκαιρίες που μπορεί να προσφέρει στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας, συζητήθηκαν προτάσεις και ιδέες για συνέργειες ενώ παράλληλα, δόθηκε έμφαση στο παράδειγμα του Spetses mini Marathon που αποτελεί σταθμό για τον αθλητικό τουρισμό και στην τεχνογνωσία που μπορεί να αποτελέσει οδηγό για αντίστοιχες διοργανώσεις σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.
Από την πλευρά της , η κυρία Κουταρέλλη δήλωσε: «Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι για τη διαχρονική υποστήριξη του Υπουργείου Τουρισμού στους αγώνες Spetses mini Marathon και Spetsathlon και είμαστε σίγουροι ότι σύντομα θα μπορέσουμε να σας παρουσιάσουμε και νέες δράσεις, ικανές να συμβάλλουν στην περαιτέρω ανάπτυξη της αθλητικής τουριστικής κίνησης της χώρας».


Η κυρία Ζαχαράκη, η οποία μάλιστα έχει στηρίξει ενεργά το θεσμό του Spetses mini Marathon, με την παρουσία της τον περασμένο Οκτώβριο αλλά και τη συμμετοχή της στον αγώνα των 5 χλμ, δήλωσε: ”Με τον αθλητικό τουρισμό και ευρύτερα το συνδυασμό άθλησης και αναψυχής να κερδίζουν ένα διαρκώς αυξανόμενο και πιστό κοινό, ο στόχος για την αποτελεσματική προώθησή του στην Ελλάδα αποτελεί για εμάς πολιτική αιχμής. Το Spetses mini Marathon και Spetsathlon αποτελούν από τα πλέον επιτυχημένα παραδείγματα που έχει να επιδείξει ο χώρος, μας εμπνέουν και μας γεμίζουν υπερηφάνεια. Φιλοδοξία μας είναι στο εγγύς μέλλον ανάλογες πρωτοβουλίες να πληθαίνουν και να παγιώνονται στην χώρα μας. Το Υπουργείο Τουρισμού βρίσκεται σταθερά δίπλα σε κάθε σοβαρή διοργάνωση μέσω της οποίας αφενός προάγονται τα αθλητικά ιδεώδη με τις αθλητικές δραστηριότητες, αφετέρου ενισχύεται ο εμπλουτισμός του τουριστικού προϊόντος της πατρίδας μας’‘.

error: Content is protected !!