ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το Sympossio επιστρέφει πιο δυνατό από ποτέ και παρουσιάζει ένα «Οδοιπορικό στην Πελοπόννησο»

O Όμιλος Aldemar Resorts διοργανώνει για 9η συνεχή χρονιά το Sympossio Gourmet Touring συμπράττοντας με Έλληνες παραγωγούς, τουριστικούς επιχειρηματίες και θεσμικά όργανα.
Tο κατεξοχήν συνεργατικό πρόγραμμα προβολής της αυθεντικής Ελλάδας στο εξωτερικό, Sympossio, μια πρωτοβουλία του Αλέξανδρου Αγγελόπουλου, Διευθύνοντα Συμβούλου του Ομίλου Aldemar Resorts, έχει γίνει πλέον θεσμός στη διεθνή και εγχώρια τουριστική αγορά. Φέτος αναμένεται να ταξιδέψει σε πάνω από 30 πόλεις, σε 15 χώρες της Δυτικής και Ανατολικής Ευρώπης. Με αφετηρία την 1η Φεβρουαρίου το Sympossio ξεκίνησε το ταξίδι του από την Εσθονία, και τους επόμενους δύο μήνες θα επισκεφτεί μεγάλες πόλεις σε χώρες της Ανατολικής και Δυτικής Ευρώπης μεταξύ των οποίων Ρωσία, Ουκρανία, Γαλλία, Γερμανία, Τσεχία, Ιταλία, Μ. Βρετανία, Ρουμανία κ.α. συναρπάζοντας πάνω από 1,000 ανθρώπους-κλειδιά για τον τουρισμό και όχι μόνο.

Φέτος το Sympossio παρουσιάζει ένα «Οδοιπορικό στην Πελοπόννησο», δείχνοντας τις φυσικές ομορφιές και τα ανεξερεύνητα μέρη της μέσα από παραδοσιακές, τοπικές συνταγές. Οι συμμετέχοντες θα βιώσουν μέσα από τα αρώματα και τις γεύσεις τις ελληνικές παραδόσεις μας αλλά και τη σημασία του οικογενειακού Κυριακάτικου τραπεζιού σε μια μοντέρνα εκδοχή του.


Το Sympossiο αποτελεί πλέον τη μεγαλύτερη σύμπραξη δημόσιου και ιδιωτικού τομέα έχοντας την στήριξη της Υπουργού Τουρισμού, των Περιφερειών Δυτικής Ελλάδας και Πελοποννήσου, τις αιγίδες του ΕΟΤ, του Enterprise Greece και του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος και συνοδοιπόρους ξενοδόχους της Πελοποννήσου, επιχειρηματίες του κλάδου και τοπικούς παραγωγούς.


Την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018, στο Saint George Lycabettus θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με αφορμή την έναρξη του 9ου κατά σειρά Sympossio Greek Gourmet Touring όπου όλοι οι συμμετέχοντες θα απολαύσουν το μενού που θα ταξιδέψει στο εξωτερικό.

Το Fay’s Control θα είναι εκεί και θα σας μεταφέρει όλες τις γεύσεις και τα αρώματα που θα ταξιδέψουν την Ελλάδα στο εξωτερικό… Stay tuned!

error: Content is protected !!