ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Συγκλονιστική συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο Ηρώδειο για τα παιδιά της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί»!

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη τραγούδησε για άλλη μια φορά προχθές το βράδυ, για τη στήριξη του έργου της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» σε μια μαγική βραδιά στο Ηρώδειο. Με την αισθαντική, την άκρως συναισθηματική και μελωδική φωνή της, η Άλκηστις, ερμήνευσε τα τραγούδια της Μελίνας Μερκούρη στον αγαπημένο της χώρο κάτω από την Ακρόπολη.

Προχθές το βράδυ, στο κατάμεστο Ηρώδειο!

Η συναυλία ήταν ένα ξεχωριστό μουσικό αφιέρωμα στην γυναίκα σύμβολο, την Μελίνα Μερκούρη, η οποία μας χάρισε τραγούδια που θα παραμείνουν ανεξίτηλα στον χρόνο.

Με την αισθαντική, την άκρως συναισθηματική και μελωδική φωνή της, η Άλκηστις, ερμήνευσε τα τραγούδια της Μελίνας Μερκούρη στον αγαπημένο της χώρο κάτω από την Ακρόπολη.

Σε μια ατμόσφαιρα ιδιαίτερα συγκινητική, στο κατάμεστο θέατρο του Ηρωδείου, η Άλκηστις με τις συγκλονιστικές της ερμηνείες απογείωσε το κοινό που σιγοτραγουδούσε συνέχεια μαζί της, σ’ ένα πρόγραμμα που ξεχείλιζε Ελλάδα. Ακούστηκαν δημιουργίες των Μίκη θεοδωράκη, Μάνου Χατζiδάκι, Σταύρου Ξαρχάκου, Γιάννη Μαρκόπουλο και Ζωρζ Μουστακί, τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε σε νέες υπέροχες ενορχηστρώσεις από τον Θωμά Κοντογεώργη.

Ακούστηκαν δημιουργίες των Μίκη θεοδωράκη, Μάνου Χατζiδάκι, Σταύρου Ξαρχάκου, Γιάννη Μαρκόπουλο και Ζωρζ Μουστακί, τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε σε νέες υπέροχες ενορχηστρώσεις από τον Θωμά Κοντογεώργη.

Απευθυνόμενη στο κοινό η Άλκηστις Πρωτοψάλτη αναφέρθηκε στον φιλανθρωπικό χαρακτήρα της βραδιάς: «Μαζί για το Παιδί, λέξεις που περικλείουν αγάπη, προσφορά, εθελοντική εργασία και αλληλεγγύη» ενώ στη συνέχεια είπε χαρακτηριστικά: «Αυτή η βραδιά θα μείνει κρεμασμένη σαν κόσμημα στην καρδιά μου».

Αλεξάνδρα Μαρτίνου, Ιωάννης Παπαδάτος, Αντιπρόεδρος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», Νατάσα Παζαΐτη

Ντόλα Νομικού

Μαίρη Φιξ, Λίζυ Μανωλά

Νινέτα Βαφειά, Βάνα Λαβίδα

Αλεξάνδρα Μαρτίνου, πρόεδρος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», Άννα Νταλάρα

Χριστίνα Παπαθανασίου, Αλέξανδρος Δόβας

Βίλμα Σουτζόγλου, Ιωάννης Παπαδάτος, Αντιπρόεδρος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί»

Ειρήνη Νταϊφά, Μαρίζα Φασιανού, Όλγα Μπορνόζη

Λίλα Λαλαούνη, Αικατερίνη Λαλαούνη

Νατάσα Παζαΐτη, με τα παιδιά της Αλέξανδρο και Αλίκη Καραμανλή

Μανουέλα Παυλίδου, Κώστας και Μαρίνα Λαλιώτη, Αλεξάνδρα Μαρτίνου, πρόεδρος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί»

Όλα τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για την στήριξη των σωματείων-μελών της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!