ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Συγχαρητήρια! Κέρδισες το Cork Clutch που θα συνοδέψει τις διακοπές σου!

Πέρασε κιόλας μία εβδομάδα. Από την περασμένη Παρασκευή που λίγο πριν φύγω για τις ολιγοήμερες διακοπές μου, ανέβασα το post με τον διαγωνισμό αυτό. Για να κερδίσετε ένα Cork Clutch με την αυθεντική υπογραφή της JoYcork! Ένα clutch από Φελλό JoYcork, ακριβώς σαν τον δικό μου!
Because Natural is trendy…

Try to stay fresh and keep cool!

The Cork Clutch!

Η JoYcork ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα το 2016 πλαισιωμένη από νέους ανθρώπους ,γεμάτους όνειρα και έμπνευση με πολύ συγκεκριμένη πορεία και τελικό στόχο να αναδείξουν και να συνδυάσουν πρωτότυπα τη φύση και την οικολογική συνείδηση με την δημιουργία, την καινοτομία , την χαρά και την ασύγκριτη ομορφιά που μπορεί να προσδώσει ο φυσικός φελλός σε ένα τελικό προϊόν. Φιλικό αλλά και πραγματικά Οικολογικό, ο φελλός συνδυάζει την λειτουργικότητα, την αντοχή και την αισθητική προσφέροντας στους καταναλωτές εναλλακτικές προτάσεις με το σχεδιασμό γυναικείων και ανδρικών αξεσουάρ.

Τα προϊόντα της εταιρείας JoYcork σχεδιάζονται και παράγονται με περισσότερα από δέκα διαφορετικά designs-patterns φυσικού φελλού, όπως Rustic, Bamboo, Natural και πολλά άλλα, γεγονός που ήδη της δίνει την δυνατότητα να ξεχωρίσει και να διακριθεί στην Ελληνική αγορά για την πρωτοτυπία της και την μοναδικότητα των προϊόντων της. Κάθε σχέδιο της, φέρει σήμα γνησιότητας 100% φυσικού φελλού και την επωνυμία της JoYcork ως εγγύηση αυθεντικότητας και ποιότητας.

Αυτός ο Φάκελος από Φελλό είναι ένα δώρο από το JoYcork και το Fay’s Control για έναν τυχερό μας αναγνώστη για αυτό το καλοκαίρι!

Tattaahh!!!! Η τυχερή μας αναγνώστρια αυτή την φορά είναι η Μαριζάν!

Συγχαρητήρια Μαριζάν (mjsoureas@gmail.com), ελπίζω να ευχαριστηθείς και εσύ το μοναδικό αυτό clutch, όσο και εγώ!
Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να στείλεις mail στο info@joycork.gr
και η ψυχή της JoYcork Τζοάνα Ψωμιάδη θα φροντίσει προσωπικά ώστε να λάβεις το δώρο σου το συντομότερο δυνατό!

Σου εύχομαι καλό καλοκαίρι και καλές διακοπές,

με αγάπη,

Φαίη xxx

error: Content is protected !!