Συγχαρητήρια, εσύ κέρδισες το beauty treatment που θα πάμε να κάνουμε παρέα!

08/11/2019 • EDITORIALS

Άπειρα τα μηνύματα και πραγματικά εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή σας σε αυτόν τον διαγωνισμό, και όχι αδίκως, μιας και το δώρο αυτή την φορά το αποφασίζετε εσείς οι ίδιες, πάντα με τις πολύτιμες συμβουλές της guru της δερματολογίας Νατάσας Μπρεζάτη, όσον αφορά τις ανάγκες της επιδερμίδας σας.
Και μακάρι να είχα τη δύναμη (και τη δυνατότητα) να σας βγάζαμε όλες νικήτριες, να πρόσφερα σε όλες και σε κάθε μία ξεχωριστά δώρο από ένα beauty treatment στο New Laser Natassa Brezati. Μετά από την εντυπωσιακή επιτυχία που είχε αυτός ο διαγωνισμός, ίσως να έχω τη δυνατότητα να πείσω την Νατάσα να τον επαναλάβουμε σύντομα, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, για να έχει την ευκαιρία άλλη μία αναγνώστρια του Fay’s Control να ανανεώσει την επιδερμίδα της για τις γιορτές.
Αυτή την φορά όμως, η τυχερή μας αναγνώστρια που θα κερδίσει την θεραπεία της αρέσκειας της, πάντα σε συνδυασμό με την καθοδήγηση όσον αφορά τις ανάγκες της επιδερμίδας της, είναι η…

FOTINI GOUBIOU!!!! (Όπως αναγράφεται το όνομα της)

Συγχαρητήρια Φωτεινή! Έκανες και τα 3 steps της Κλήρωσης και βγήκες η νικήτρια αυτού του διαγωνισμού, που θα πάμε μαζί στον υπέροχο χώρο του New Laser στα βόρια προάστια, να κάνουμε παρέα όλα όσα μας υποδείξει η Νατάσα Μπρεζάτη.
Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να στείλεις μήνυμα εδώ ή να καλέσεις στο 21 0805 0877 και να κλείσεις το ραντεβού που σε βολεύει. Η Νατάσα θα με ενημερώσει, ώστε να αφήσω και εγώ τη συγκεκριμένη ημέρα ανοιχτή, για να την περάσουμε παρέα κάνοντας τις ομορφιές μας!
Ανυπομονώ να σε γνωρίσω από κοντά,
πάντα τυχερή,
με αγάπη,
Φαίη 🌸

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons