ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

«Swim Around Spetses»: Ο πρώτος φιλανθρωπικός κολυμβητικός «Γύρος των Σπετσών»!

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε το Σάββατο που μας πέρασε ο 1ος Αγώνας «Swim Around Spetses» για την ενίσχυση της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Charity4U – Αθλητισμός για Όλους», ανοίγοντας και επισήμως το πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων της «Αρμάτας 2017».
Στα καταγάλανα νερά των Σπετσών και με σύμμαχο τον καλό καιρό, 36 κολυμβητές, με πλήθος κόσμου να τους παρακολουθεί και με τη στήριξη πολλών εθελοντών, ολοκλήρωσαν με επιτυχία το δύσκολο εγχείρημα, με τον Νίκο Σημαντήρα να τερματίζει πρώτος με χρόνο 4:47:06 με την ομάδα της Interwetten, τις Κατερίνα Σάπαρη και Κατερίνα Γκιώνη πρώτες με χρόνο 5:21:03 με τη γυναικεία ομάδα της Interwetten, τους Στέλιο Ανδρεάδη, Μάικ Αργύρη και Αλέξανδρο Αργύρη πρώτους με χρόνο 4:49:03 με την ανδρική ομάδα της Blue Swimming Team και τους Γιάννη Δρυμωνάκο, Λυδία Παπανδρέου και Χρήστο Ηλιάδη πρώτους με χρόνο 5:11:08 με τη μεικτή ομάδα του Sport24 Radio και με την ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Σπετσών, αποτελούμενη από τους Σταύρο Λαγό, Ηρώ Λάσκαρη και Τζοβάννα Φιρφιλιώνη, να τερματίζει ως πρώτη Σπετσιώτικη ομάδα με χρόνο 6:28:07.

Νίκος Σημαντήρας

Σκοπός του αγώνα ήταν η ενίσχυση τεσσάρων νέων Ελλήνων αθλητών (Κατερίνα Δίβαρη, Μάριος Γράψας, Κωνσταντίνος Γράψας και Νίκος Παπαγγελής) οι οποίοι έχουν θέσει ως στόχο τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο 2020.

Στιγμιότυπα αγώνα

Στέλιος Ανδρεάδης

Ελλη Φλέγγα

Γιάννης Δρυμωνάκος

Σπύρος Φαρδέλλος, Μαρίνα Κουταρέλλη, Γιάννης Δρυμωνάκος

Μετά τον τερματισμό

Θοδωρής Ζουμπουλάκης

Μαρίνα Κουταρέλλη, Γιάννης Δρυμωνάκος

Κατερίνα Σάπαρη, Πηγή Δεβετζή, Κατερίνα Γκιώνη, Μαριος Λευκαρίτης

Ο Δήμαρχος Σπετσών Παναγιώτης Λυράκης, κατά τη διάρκεια της λαμπρής τελετής που έλαβε χώρα στο Δημαρχείο του νησιού, δήλωσε: «Οι Σπέτσες έχουν ταυτιστεί τα τελευταία χρόνια με μεγάλα αθλητικά γεγονότα, δείχνοντας έτσι τον δρόμο για αντίστοιχες εκδηλώσεις και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Συγχαρητήρια σε όλους και ειδικά στις δύο Σπετσιώτικες ομάδες που ολοκλήρωσαν με επιτυχία τον δύσκολο άθλο και ευχόμαστε και αυτός ο Αγώνας να καταστεί θεσμός όπως όλοι οι υπόλοιποι του νησιού μας».
Η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής και ιδρύτρια του Spetses mini Marathon Δρ. Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη δήλωσε: “Ευχαριστούμε τους κορυφαίους αθλητές που μας τίμησαν με την παρουσία τους στον Αγώνα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω παράλληλα και τον Ναυτικό Όμιλο Σπετσών για την τεράστια συμβολή του στην επιτυχία της διοργάνωσης, τους εθελοντές καθώς και τα μέλη του Charity4U, το Δήμο και όλους τους υπόλοιπους φορείς που συνέβαλαν. Σας περιμένουμε όλους στο Spetses mini Marathon στις 6-8 Οκτωβρίου!”

Χρυσός χορηγός του Aγώνα ήταν η Holmes Place και υποστηρικτές οι Herbalife Nutrition, BIC, Blue Swimming Center, Redd, Sport24 Radio και The Bouboulina Museum. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Σπετσών και με τη συμβολή του Ναυτικού Ομίλου Σπετσών.

error: Content is protected !!