ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Sweet Saturday Morning…

Καλημέρα! 🙂
Μιας και η δεκάχρονη κόρη μου δεν διαπραγματευόταν με τίποτα να χάσει το χθεσινοβραδινό πάρτι και ο Νικόλας δεν διαπραγματεύεται με τίποτα να χάσει την εργάσιμη ημέρα της Δευτέρας, αυτό το απολαυστικό πενθήμερο -όπως θα μπορούσε να είναι- της Πρωτομαγιάς, με βρίσκει εδώ.
Δεν παραπονιέμαι, τα σχέδια και τα προγράμματα είναι πολλά, όπως και να βρω λίγη ώρα για τον εαυτό μου, και ίσως να καταφέρω και ασχοληθώ με όλα όσα δεν μου επιτρέπει η καθημερινή ατζέντα.

Τα προϊόντα ημέρας, νύχτας και ματιών Nuxellence®, με πασιφλώρα, ανχούσα και πέταλα παπαρούνας, χαρίζουν αποτοξίνωση και λάμψη στην επιδερμίδα ενώ συμβάλλουν στην ανανέωσή της, διατηρώντας τη νεανικότητά της. Κατάλληλα για όλες τις ηλικίες και όλους τους τύπους επιδερμίδας, μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνα τους ή σε συνδυασμό με την κρέμα ημέρας και νύχτας.

Today get up, get out there and go after your dreams…. You can do it!

H αγαπημένη μου σειρά περιλαμβάνει τη Nuxellence® Eye Area – Κρέμα ματιών με πρωτοποριακό απλικατέρ μασάζ, που χαρίζει λάμψη και ομοιογένεια, ενώ παράλληλα απαλύνει τις λεπτές γραμμές και τους μαύρους κύκλους.
Τη Nuxellence® Detox – Κρέμα νύχτας και Ορός αντιγήρανσης για όλους τους τύπους επιδερμίδας

Και τη Nuxellence® Éclat – Κρέμα ημέρας & Ορός αντιγήρανσης για όλους τους τύπους επιδερμίδας

Το αγαπημένο μου προϊόν είναι το Nuxellence Detox, ορός για αποτοξίνωση και αντιγήρανση, με πασιφλόρα και ακακία Κωνσταντινούπολης! Λειαίνει, αναγεννά και αναζωογονεί τη θαμπή -από την κούραση- επιδερμίδα. Και απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και σε όλους τους τύπους επιδερμίδας.

Καλημέρα!!!! Να έχουμε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο -για κάποιους πενθήμερο… Σε κάθε περίπτωση, να είναι ηλιόλουστο! xxx

Sweet Saturday Morning…

credits: @deconscious

error: Content is protected !!