ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Sushi Night: Nori Experience meets De Counti!

Μία μόλις ημέρα -ελάχιστες ώρες για την ακρίβεια- μετά το ανεπανάληπτο γλέντι μας με τον Πασχάλη στο De Counti, και σας γράφω για να σας ενημερώσω για μία άλλη ανεπανάληπτη βραδιά που πρόκειται να διαδραματιστεί την εβδομάδα που μας έρχεται, την Πέμπτη 26 Απριλίου, στο κομψό -και talk of the town- στέκι του Ψυχικού.
Λοιπόν, το Τινάκι μας, η Τίνα Στεφάνου-Σαββίδη -aka Nori Experience-, πραγματοποιεί άλλη μία “Nori-The Restaurant Experience” βραδιά, στο De Counti, αυτή την φορά.
Ναι, τελικά την σεζόν που κλείνει την αυλαία της, όποια επιτυχημένη βραδιά συνέβη, στο συγκεκριμένο στέκι συνέβη…
Η Τίνα λοιπόν, μία από τις κορυφαίες guru της fusion γαστρονομίας, μετά την επιτυχημένη βραδιά που μαγείρεψε στο Mauzac, επανέρχεται στο αγαπημένο μας στέκι, με ένα ολοκληρωμένο set menu που απευθύνεται στους πιο απαιτητικούς fans της asian κουζίνας.

Τίνα Στεφάνου-Σαββίδη

Set Menu:

Salad & Appetizers
Daikon Salad
Bao buns with Peking Duck

Sashimi platter
Variety of Sashimi
Nigiri
Μiso Glazed Salmon Nigiri
Red Mullet Nigiri
“Palamida” battera Nigiri

Maki
Spicy Tuna Fried
Shrimp with yuzu kosho mayo
Golden Maki – salmon, mango, avocado
California Roll – crab, avocado, cucumber
Asparagus with Seabass Sashimi and “Avgotaraxo” roll
Salmon Skin Roll – crispy salmon skin roll

Main Course
Beef fillet with Portobello mushrooms with yuzu juice and black truffle

Επειδή λοιπόν ήδη, από χθες που ανακοινώθηκε επίσημα η ημερομηνία της συγκεκριμένης βραδιάς, τα περισσότερα (σχεδόν όλα!) τραπέζια είναι ήδη κρατημένα, πάρτε το συντομότερο δυνατό να κάνετε την κράτηση σας, σε ένα από τα κομψά τραπέζια ή στα stools της πιο επιβλητικής μαρμάρινης μπάρας του εστέτ μπιστρό!

Extra tip: Τις sushi & fusion γεύσεις της Τίνας θα τις συνοδέψουμε με ευφάνταστα cocktails ενώ ο Dj θα αναλάβει να μετατρέψει την Asian αυτή βραδιά σε άλλο ένα talk of the town party!

Τιμή κατ’άτομο: €55

Τηλέφωνο Κρατήσεων: 210-6742229

Can’t wait! xxx

error: Content is protected !!