ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Sunday brunch με τους Cannelait!

Το Athénée υποδέχεται τους Cannelait, την ταλαντούχα ομάδα από την Πάρο που αποτελείται από τους Renie Tieu, Λούλου και Κωνσταντίνο Κασιδόπουλο.

Στο Athénée oι γευστικές προτάσεις του chef Νίκου Σκλήρα με all time αγαπημένα πιάτα αλλά και νέες προσθήκες έχουν μετατρέψει τα Κυριακάτικα brunch σε θεσμό για το πιο κοσμοπολίτικο spot της Αθήνας. Κάθε Κυριακή ο βραβευμένος chef μοιράζεται την κουζίνα του εμβληματικού εστιατορίου με αναγνωρισμένους pastry chef. Από τις 3 Μαρτίου υποδέχεται τους Cannelait, την ταλαντούχα ομάδα από την Πάρο που αποτελείται από τους Renie Tieu, Λούλου και Κωνσταντίνο Κασιδόπουλο. Η Ρίνη και ο Κωνσταντίνος, χρησιμοποιούν έναν συνδυασμό γαλλικών τεχνικών και ελληνικών γεύσεων ώστε να δημιουργήσουν απολαυστικές συνταγές.

Με ρίζες στην Νοτιοανατολική Ασία και τον Καναδά, η Ρίνη επηρεάστηκε σε μεγάλο βαθμό από τη γαλλική κουλτούρα όταν μετακόμισε στο Παρίσι σε ηλικία 16 ετών. Ως απόφοιτος του Cordon Bleu Grand Diplôme®, σπούδασε πλάι στον περίφημο Amaury Guichon στο Λας Βέγκας, τελειοποιώντας την εξειδίκευσή της στην τέχνη της ζαχαροπλαστικής. Ο Κωνσταντίνος μεγάλωσε στην Πάρο και απέκτησε το δίπλωμα του σεφ προτού επεκτείνει την αφοσίωσή του στη ζαχαροπλαστική, ασπαζόμενος τη γαλλική παράδοση στο Le Cordon Bleu Paris, παράλληλα με τη Ρίνη.

Στο μενού που ετοίμασαν για το Athénée, θα βρούμε μια ξεχωριστή ποικιλία από τα αγαπημένα σε όλους madeleines και financiers, την best seller τάρτα λεμόνι αλλά και αναπάντεχα παντρέματα όπως αυτό της κάππαρης με τη σοκολάτα.

Εκπληκτικές γεύσεις, πρώτης ποιότητας υλικά, νέες προτάσεις αλλά και ποικιλία στις επιλογές, είναι μόνο λίγα από τα χαρακτηριστικά της γαστρονομικής εμπειρίας στο Athénée. Ο κατάλογος των Cannelait μαζί με τον κατάλογο brunch του Athénée θα είναι διαθέσιμοι από την Κυριακή 3 Μαρτίου και κάθε Κυριακή μέχρι 31 Μαρτίου από τις 12:00 έως τις 17:00.

error: Content is protected !!