ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Sun of a Beach Easter Gifts!

Ήταν το δώρο που επέλεξα πέρυσι το Πάσχα για την μικρή μου βαφτιστήρα, την Ειρήνη, η οποία εκτίμησε δεόντως το Gift Box -δικό μου λάδι!- με ην beach towel, το hooded beach poncho, το beach bag και το pouch, πολύ περισσότερο από οποιοδήποτε σετάκι φορεματάκι-παπουτσάκια. Έτσι, δεν μπορώ να μην την προτείνω και για αυτό το Πάσχα ως την καλύτερη ιδέα για να επιλέξουμε το ιδανικό δώρο, από την ανανεωμένη και πολύχρωμη συλλογή του Sun of a Beach.

Φέτος που το έχουμε ανάγκη πιο πολύ από ποτέ, η συλλογή μας ταξιδεύει σε αγαπημένα μέρη σε όλη την Ελλάδα, στο Ελαφονήσι στην Κρήτη, στην Ύδρα, στην αγαπημένη της Μελίνας Τήνο αλλά και σε μακρινούς τροπικούς προορισμούς, όπως η κοσμοπολίτικη Formentera, η Χαβάη, η Κούβα και το αγαπημένο της Έλλης Los Angeles!

Ο κορμός της συλλογής είναι φυσικά οι signature πλέον Sun of a Beach πετσέτες θαλάσσης (εγώ παρήγγειλα ήδη στην Μελίνα Πίσπα και στην Έλλη Ρούντου την The Cosmos Eye Burgundy που βλέπεις στην φωτογραφία πάνω) και αυτήν πλαισιώνουν μία σειρά από διάφορα lifestyle καλοκαιρινά προϊόντα, τσάντες, αδιάβροχα pouches, apparel και φυσικά μαγιό!

TERRY TOTE BEACH BAG Accessories in Just Curry are perfect for adding some intense flavor to neutral beach outfits. The multi-use Terry Tote Beach Bag, our best seller design in the bag category, is made from printed cotton canvas and lined with 100% Egyptian cotton towel. Light and supple, it has plenty of room for two towels and other beach essentials and can be flat packed, making it ideal for stylish travelers and beachgoers.

Μεγαλώνοντας ακόμα περισσότερο την Sun of a Beach συλλογή μου, για αυτό το Πάσχα θα πάρω επίσης ένα Beach Bum Dress, το οποίο με βλέπω να μην το βγάζω από πάνω μου όλο το καλοκαίρι, ίσως μόνο για να το αντικαταστήσω με ένα Lolita Vest….

SAVANNA– BEACH BUM DRESS

HAWAIIAN TROPIC– LOLITA VEST

Καλό Πάσχα να έχουμε, και πρωτότυπες ιδέες να δωρίσουμε σε όσους αγαπάμε! xxx

error: Content is protected !!