ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Summer Party του Συλλόγου Φίλων Κολλεγίου Ανατόλια & Συλλόγου Αποφοίτων Κολλεγίου Ανατόλια

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο Summer Party του Συλλόγου Φίλων Κολλεγίου Ανατόλια & Συλλόγου Αποφοίτων Κολλεγίου Ανατόλια, στο Κυβερνείο (Παλατάκι), στη Θεσσαλονίκη.

Το Καλοκαιρινό αυτό πάρτι πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού, Γυμνασίων & Λυκείων Κολλεγίου Ανατόλια, και τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για το Πρόγραμμα Υποτροφιών του Κολλεγίου Ανατόλια.

Οι καλεσμένοι απόλαυσαν τη μουσική του Dj Διογένη Μαριόλα, με πολύ κέφι και χορό, αλλά και από το συγκρότημα με βιολιά, Trinity Electric String Trio.

Αυγή Καρυώτη, Μιρέλα Μακιού

Θανάσης Πόππης, Βασίλης Αλεξόπουλος, Έμη Ζουμπουλίδου, Δημήτρης Οικονόμου, Χαρούλα Βιλδιρίδη

Δημήτρης Ζάχος της RHETOR law firm, Καλλιόπη Λίμπου

Ο Αντώνης Τσαβδάρογλου της MAX MARA με τη Χριστίνα Τζελέπογλου

It’s good to know: Ο Σύλλογος Φίλων του Κολλεγίου Ανατόλια (ΣΦΚΑ) είναι ένα μη κερδοσκοπικό, κοινωφελές σωματείο που ιδρύθηκε το 1985. Αποστολή του είναι να εξασφαλίζει δωρεές και χορηγίες για την κάλυψη σημαντικών εκπαιδευτικών αναγκών και υποδομών του Κολλεγίου Ανατόλια και να ενισχύει το Πρόγραμμα Υποτροφιών του μη κερδοσκοπικού εκπαιδευτικού οργανισμού. Παράλληλα χρηματοδοτεί εξοπλισμό κτιρίων και χώρων, εκδόσεις, και υποστηρίζει σχολικές και μαθητικές δραστηριότητες και εκδηλώσεις. Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και του Συλλόγου – γονείς, καθηγητές, φίλοι – προσφέρουν αφιλοκερδώς και γενναιόδωρα πολύτιμο χρόνο και οικονομική υποστήριξη για να στηρίξουν την κοινωνική και εκπαιδευτική αποστολή του Κολλεγίου Ανατόλια.

Ο Σύλλογος Αποφοίτων του Κολλεγίου Ανατόλια (Σ.Α.Α.Κ. ΑΝΑΤΟΛΙΑ) είναι ένα κοινωφελές, μη κερδοσκοπικό Σωματείο με σκοπό την προσφορά στους αποφοίτους, το Κολλέγιο Ανατόλια και την κοινωνία. Ο Σύλλογος στηρίζει έμπρακτα και αφιλοκερδώς το Κολλέγιο Ανατόλια προσφέροντας στο Πρόγραμμα Υποτροφιών του μη κερδοσκοπικού εκπαιδευτικού οργανισμού, στην ανάπτυξη, στην κατασκευή και συντήρηση των υποδομών του. Διατηρεί επίσης ένα ιδιαίτερα ανεπτυγμένο αθλητικό τμήμα, προσφέροντας σε μικρούς και μεγάλους τη δυνατότητα να ασχοληθούν με αθλήματα.

Το Κολλέγιο Ανατόλια είναι ένας μη κερδοσκοπικός εκπαιδευτικός οργανισμός με μακρά παράδοση και προσφορά σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης. Ιδρύθηκε το 1886 στη Μερζιφούντα του Πόντου και το 1924 εγκαταστάθηκε στη Θεσσαλονίκη. Ταυτισμένο με την αριστεία, τις πρωτοποριακές εκπαιδευτικές δράσεις και το υψηλό διδακτικό επίπεδο το Κολλέγιο Ανατόλια έχει αναδειχθεί σε εκπαιδευτικό κέντρο με πανελλήνια και διεθνή αναγνώριση. Ο εκπαιδευτικός οργανισμός διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα προγράμματα υποτροφιών στην Ελλάδα όπως και ένα πολύπτυχο πρόγραμμα δράσεων κοινωνικής προσφοράς.

φωτογραφία εξωφύλλου: Ο Πρόεδρος του ΣΦΚΑ Γιώργος Κεσίσογλου με την Γλυκερία Βαρσάμη & τον Παναγιώτη Καρανάσιο

error: Content is protected !!