ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Summer 2018: Cigarette Power Boat Daily Cruises στο Αιγαίο!

Μια νέα συναρπαστική ιδέα έρχεται αυτό το καλοκαίρι για να κάνει τη διαφορά στον χώρο των daily cruises από τον πρώην οδηγό αγωνιστικών αυτοκινήτων και σκαφών Georges Paollini και τον φίλο και συνεργάτη του, Αλέξανδρο Ζέη, οι οποίοι είναι οι αποκλειστικοί αντιπρόσωποι των υπερπολυτελών ‘‘Cigarette Boat” στην Ελλάδα. Ο Georges Paollini αναβιώνει το πολυτελές και εντυπωσιακό ‘Cigarette’ brand και προσφέρει τόσο στους Έλληνες όσο στους ξένους επισκέπτες την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία μέσω συναρπαστικών καθημερινών κρουαζιέρων.
Τα σκάφη ‘Cigarette’ είναι από τα πιο αποδοτικά powerboat του πλανήτη και η κατασκευή τους εγγυάται σταθερότητα και δύναμη, επιτρέποντάς τους να ταξιδεύουν μέσα από άγριες θάλασσες όπως αυτή του Αιγαίου. Παράλληλα η κατασκευή τους παρέχει μια πολύ πιο άνετη και ασφαλέστερη οδήγηση από οποιαδήποτε άλλο RIB (Rigid Inflatable Boat).


Οι ημερήσιες κρουαζιέρες αναμένεται να προσφέρουν γρήγορες θαλάσσιες μεταφορές και αποδράσεις μεταξύ όλων των νησιών του Αιγαίου, με αφετηρία την Αθήνα και αντίστροφα -π.χ. Αθήνα – Μύκονος σε μία ώρα-, με τη δυνατότητα επιβίβασης και αποβίβασης από οποιοδήποτε σημείο.
Καθώς η Ελλάδα έχει μια μακρόχρονη ναυτική παράδοση, εκτός από τις μεταφορές, τα σκάφη θα είναι διαθέσιμα προς ενοικίαση επιτρέποντας στους λάτρεις της θάλασσας να ανακαλύψουν μερικούς από τους πιο ειδυλλιακούς προορισμούς.
It’s good to know: Ο Georges Paollini πρόκειται επίσης να ανοίξει δύο καταστήματα στη Μαρίνα Φλοίσβου. Το ”Cigarette Powerboat ” όπου θα μπορεί κανείς να βρει όλα τα high-end εμπορικά σήματα όπως MTI και Statement powerboats καθώς και το ”Toys for men’’, όπου θα μπορεί κανείς να βρει «παιχνίδια» που ταιριάζουν σε ιδιοκτήτες σκαφών ή σε όσους αναζητούν την αδρεναλίνη (sea breachers, jetovaters, hydrofoils κ.α.)

Summer loading…

error: Content is protected !!