ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Suite Home Escape 4 Elpida Youth!

Μια πολύ ξεχωριστή εκδήλωση έλαβε χώρα χθες το βράδυ στο roof garden του ξενοδοχείου St. George Lycabettus. Αφορμή στάθηκε η παρουσίαση του πολυτελούς συλλεκτικού λευκώματος “SUITE HOME ESCAPE” της Τόνιας Βασιλοπούλου, ιδιοκτήτριας του ξενοδοχείου -που φέτος συμπληρώνει 40 χρόνια λειτουργίας-, όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις του οποίου θα διατεθούν για τους σκοπούς της ELPIDA Youth, της νεοσύστατης επιτροπής που λειτουργεί στα πλαίσια του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ».

ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΟΝΙΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΑΜΠΟΥΝΗΣ

ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΤΑΤΙΑΝΑ, ΤΟΝΙΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΑΜΠΟΥΝΗΣ

ol3

Ανάμεσα στους πολλούς προσκεκλημένους που προσήλθαν στην εκδήλωση ήταν και η Πρόεδρος του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ», κα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, καθώς θέλησε να υποστηρίξει την ELPIDA Youth, στα πρώτα της βήματα. Την εκδήλωση άνοιξε ο κος Χρήστος Ζαμπούνης των εκδόσεων Φερενίκη που ανέλαβαν την έκδοση του λευκώματος “SUITE HOME ESCAPE”. Το βιβλίο προλόγησε η Πρώην Υπουργός και Βουλευτής Α’ Αθηνών κα Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία παρέδωσε στη συνέχεια τη σκυτάλη στην κα Τατιάνα Μπλάτνικ. Στη σύντομη ομιλία της, η κα Μπλάτνικ ευχαρίστησε θερμά τη συγγραφέα για την πολύτιμη συνδρομή της στην πρωτοβουλία που έχει αναλάβει η επιτροπή της Elpida Youth για την ανακαίνιση του ξενώνα που φιλοξενεί τις οικογένειες των παιδιών, τα οποία νοσηλεύονται στην «Ογκολογική Μονάδα Παίδων Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ».

ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΑΛΕΞΙΑ ΑΝΤΣΑΚΛΗ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ

ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΑΛΕΞΙΑ ΑΝΤΣΑΚΛΗ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ

ΑΛΕΞΙΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΑΝΤΣΑΚΛΗ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΛΑΤΝΙΚ

ΑΛΕΞΙΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΑΝΤΣΑΚΛΗ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΛΑΤΝΙΚ

 

ΤΟΝΙΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΟΥΣΗΣ

ΤΟΝΙΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΟΥΣΗΣ

Μετά την παρουσίαση ακολούθησε cocktail υπό την επιμέλεια του βραβευμένου με τρία αστέρια Michelin, Chef Jérôme Serres, κατά τη διάρκεια του οποίου οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με την οικοδέσποινα και να προμηθευτούν τη δική τους κόπια, με την ιδιόχειρη υπογραφή της. Το Suite Home Escape είναι μια πολυτελής έκδοση 216 σελίδων στην αγγλική γλώσσα, με επιλεγμένα ξενοδοχεία από όλο τον κόσμο. Με αφετηρία το προσωπικό της blog Suite Home Escape και με σημείο αναφοράς τα ταξίδια της, η Τόνια Βασιλοπούλου δημιούργησε ένα λεύκωμα με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, σε μια προσπάθεια να ταξιδέψει τον αναγνώστη μέσα από τις σελίδες του σε μερικά από τα πιο ιδιαίτερα καταλύματα του κόσμου. Στο βιβλίο περιλαμβάνονται ξενοδοχεία που ξεχωρίζουν για τη μοναδικότητά τους, την τοποθεσία, το design και την αισθητική, την αυθεντικότητα, τις υπηρεσίες, την αειφορία, την κουλτούρα και την πολιτισμική κληρονομιά τους. Κάθε ξενοδοχείο συνοδεύεται από τις απαραίτητες πληροφορίες, όπως το ποιά είναι η καλύτερη περίοδος να το επισκεφθεί κανείς, αλλά και από σύντομα αποφθέγματα (roomforthought), που προτρέπουν τον ταξιδιώτη να δραπετεύσει –έστω και νοερά– από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΤΑΤΙΑΝΑ, ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΤΑΤΙΑΝΑ, ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Το βιβλίο διατίθεται στην τιμή των €25, σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία, στο βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων Φερενίκη καθώς και στο lobby του ξενοδοχείου St. George Lycabettus.

ΚΑΘΛΙΝ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΟΥΣΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ

ΚΑΘΛΙΝ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΟΥΣΗΣ ΚΑΙ ΖΕΥΓΟΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΙΔΗ

ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΤΑΤΙΑΝΑ, ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΤΑΤΙΑΝΑ, ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΡΡΙΚΟΣ ΑΡΩΝΕΣ, ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΡΩΝΕΣ

ΕΡΡΙΚΟΣ ΑΡΩΝΕΣ, ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΡΩΝΕΣ

ΗΡΩ ΚΟΒΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΒΑΣ

ΗΡΩ ΚΟΒΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΒΑΣ

ΞΕΝΙΑ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΤΖΑΝΙΚΙΑΝ ΖΗΡΟΣ ΤΖΑΝΙΚΙΑΝ

ΞΕΝΙΑ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΤΖΑΝΙΚΙΑΝ, ΖΗΡΟΣ ΤΖΑΝΙΚΙΑΝ

ΜΑΡΘΑ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΛΕΡΙΑ ΤΑΡΑΝΤΟ

ΜΑΡΘΑ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ, ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΒΑΛΕΡΙΑ ΤΑΡΑΝΤΟ

ΑΧΙΛΕΑΣ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ ΝΤΟΖΙΑ ΚΟΥΡΟΥΠΗ ΚΡΑΣΣΑ

ΑΧΙΛΕΑΣ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ, ΝΤΟΖΙΑ ΚΟΥΡΟΥΠΗ ΚΡΑΣΣΑ

ΚΛΑΙΡΗ ΤΣΑΒΛΙΡΗ

ΚΛΑΙΡΗ ΤΣΑΒΛΙΡΗ

ΜΑΡΙΑ ΜΗΤΣΙΑ ΜΙΛΤΟΣ ΜΗΤΣΙΑΣ

ΜΑΡΙΑ & ΜΙΛΤΟΣ ΜΗΤΣΙΑΣ

ΝΑΣΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΧΡΥΣΗ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ

ΝΑΣΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΧΡΥΣΗ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ

ΜΕΛΙΝΑ ΠΙΣΠΑ, ΕΛΕΑΝΝΑ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΜΕΛΙΝΑ ΠΙΣΠΑ, ΕΛΕΑΝΝΑ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΧΑΡΗΣ & ΓΙΑΣΜΙΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΥ

ΧΑΡΗΣ & ΓΙΑΣΜΙΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΛΕΞΙΑ ΑΝΤΣΑΚΛΗ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΤΟΝΙΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΛΕΞΙΑ ΑΝΤΣΑΚΛΗ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΤΟΝΙΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ

It’s good to know:
Η ELPIDA Youth ιδρύθηκε το περασμένο καλοκαίρι από την κα Τατιάνα Μπλάτνικ, την κα Μαριάννα Γουλανδρή και την κα Λάουρα Λαλαούνη με σκοπό να κρατήσει ψηλά τη σημαία του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» και να την πάει ακόμα πιο μακριά στο μέλλον, μεταγγίζοντας νέες ιδέες και προτείνοντας νέες δράσεις που θα συμβάλουν στο έργο που επιτελεί ο Σύλλογος «ΕΛΠΙΔΑ» εδώ και 25 χρόνια. Από ιδέα και όραμα έγινε πραγματικότητα για να κάνει ακόμα πιο ηχηρό το μήνυμα της «ΕΛΠΙΔΑΣ» στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, να αγκαλιάσει τα παιδιά και τις οικογένειές τους και να αναζητήσει νέους συμμάχους στον αγώνα που δίνει ο Σύλλογος.

error: Content is protected !!