ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Stylishious-The Classroom: Styling Classes by Alexandra Katsaiti!

H Αλεξάνδρα Κατσαίτη, γνωστή & καταξιωμένη στο χώρο της μόδας ως Image maker, Fashion Director & Celebrity Stylist, συνεχίζει τα Styling Seminars –The March Class– στο Stylishious Showroom, στο Κολωνάκι!
Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η πρώτη σειρά μαθημάτων styling που πραγματοποιήθηκε το Νοέμβριο, η Αλεξάνδρα Κατσαϊτη διοργανώνει ένα νέο κύκλο ο οποίος απευθύνεται σε κορίτσια και αγόρια που αγαπούν τη μόδα και το στυλ, σε ερασιτέχνες ή αυριανούς επαγγελματίες, σε μικρούς και μεγάλους που αντιλαμβάνονται τη δύναμη της εικόνας και θέλουν να την έχουν με το μέρος τους για τη δουλειά ή την προσωπική τους ζωή. Επιπλέον, όλοι όσοι ψάχνουν πάντα κάτι στην ντουλάπα τους και δεν το βρίσκουν ποτέ, όσοι θέλουν το τέλειο ρούχο & την ιδανική εφαρμογή στο δικό τους σωματότυπο ή όσοι δεν τολμούν την αλλαγή που πάντα ονειρεύονται και όλοι όσοι θέλουν μια ανανέωση στο στυλ τους και δεν ξέρουν πώς να το καταφέρουν είναι οι συμμαθητές στην παρέα που θα γεμίσει την τάξη του μαθήματος Styling με δασκάλα την Αλεξάνδρα Κατσαίτη!

AlexClassroom_SquareBoost
Όλα αυτά και ακόμη περισσότερα θα γίνουν πράξη με τις συμβουλές, την καθοδήγηση και την εμπειρία της διάσημης stylist στα μαθήματα Styling «in the CLASSROOM!» που οργανώνει τον Μάρτιο! Κάθε «μαθητής» παρακολουθώντας τα μαθήματα, θα έχει τη μοναδική ευκαιρία μέσα ένα μόλις μήνα, να μάθει όλα τα μυστικά του styling τα οποία θα μπορεί να αξιοποιεί για πάντα ενώ παράλληλα θα έχει τις προσωπικές συμβουλές της Αλεξάνδρας Κατσαίτη αποκλειστικά για το δικό του στυλ!
Η Αλεξάνδρα Κατσαίτη είναι η ιδανική φίλη που όλοι ψάχνουμε όταν αναρωτιόμαστε για το Σωστό ή Λάθος, το Nαι ή Όχι στο ντύσιμο, στο στυλ, στο συνδυασμό ή σε μία καινούργια αγορά.

«Mία εικόνα είναι χίλιες λέξεις. Ο κάθε ένας μας είναι ελεύθερος να εκφράζει την προσωπικότητα, τη φαντασία, το συναίσθημα και –εννοείται- το ταλέντο του με ιδέες, τάσεις, στυλ και άποψη. Η μόδα μπορεί να έχει –ή να μην έχει- κανόνες, αλλά το προσωπικό στυλ είναι η «γαρνιτούρα» που κάνει πάντα τη διαφορά και το ταλέντο το «κερασάκι» στην τούρτα που ανατρέπει τους κανόνες!
Καλώς ορίσατε σε έναν κόσμο όπου όλα αλλάζουν με μια ματιά σε έναν καθρέφτη!»

Τα σεμινάρια MAPTIOY ξεκινούν 6 MAΡTIOY και ολοκληρώνονται 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Διάρκεια Μαθημάτων: Κάθε Δευτέρα απόγευμα για 1 μήνα

5 ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ
1 ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ
2 ½ ΩΡΕΣ

Ωρα Έναρξης: 18:00′

Κόστος: 400E

Για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχές:
ΣΠΕΥΣΙΠΠΟΥ 1, Κολωνάκι
Τηλ: 210.7296493
Email: info@stylishious.com

See You In “the CLASSROOM! xxx

error: Content is protected !!