Στο The Pop Up Project OASIS θα κάνουμε shopping απολαμβάνοντας το νέο Bombay Gin & Tonic Ready to Drink!

25/05/2022 • THE POP UP PROJECT

Αυτό που μας ενθουσιάζει πιο πολύ λίγο πριν κάθε Pop Up Project, είναι όταν προετοιμάζουμε τα καλύτερα για να σας υποδεχθούμε. Η βασική έννοια άλλωστε των The Pop Up Projects είναι αυτή η φρέσκια προσέγγιση του shopping, μέσα από τη δημιουργία ενός σκηνικού με εναλλαγές, όπου φίλοι, παρέες και γνωστοί ή από την άλλη, φίλοι της διοργάνωσης που δεν θα είχαμε την ευκαιρία να γνωριστούμε αλλού, να συναντιόμαστε στους αριστοκρατικούς κήπους του εμβληματικού Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, και με βασικό πρωταγωνιστή τις 50 συλλογές των designers & brands που λαμβάνουν μέρος, να απολαμβάνουμε όλα όσα κάθε φορά ετοιμάζει το μεγαλύτερο shopping event της πόλης, για να υποδεχθεί τους επισκέπτες του.
Και αυτή τη φορά, στο μεγαλύτερο Pop Up Project της χρονιάς, που είναι πάντα το καλοκαιρινό, όλα όσα έχουμε ετοιμάσει για να σας υποδεχθούμε, θα τα γιορτάσουμε πίνοντας BOMBAY SAPPHIRE® & TONIC RTD, το αγαπημένο μας Bombay cocktail που θα απολαύσουμε καθώς κάνουμε τα ψώνια μας, μιας που το πολυαναμενόμενο λανσάρισμα του πιο δροσερού καλοκαιρινού ποτού, συνδυάζει την ασύγκριτη ποιότητα του Bombay Sapphire London Dry Gin και την τέλεια ισορροπία από το Premium Tonic Water που οδηγούν σε μια ανώτερη γευστική εμπειρία.

Special tip: Το BOMBAY SAPPHIRE® & TONIC απολαμβάνεται παγωμένο, προσθέτοντας απλά πάγο και λίγο φρεσκοστυμμένο χυμό από lime. Το καλοκαίρι άλλωστε είναι εδώ και τι καλύτερο από ένα δροσιστικό BOMBAY SAPPHIRE® & TONIC όπου και εάν βρισκόμαστε! Είτε σε κάποια event al fresco, είτε σε ένα χαλαρό απόγευμα στο σπίτι, διασκεδάζοντας με φίλους, όταν απλά βρισκόμαστε εν κινήσει, πόσο μάλλον στους κήπους του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, ψωνίζοντας από το The Pop Up Project OASIS, το Bombay Sapphire & Tonic έχει δημιουργηθεί για να επιδείξει τις χαρακτηριστικές νότες του αρκεύθου και των εσπεριδοειδών του Bombay Sapphire Gin.
Διασφαλίζοντας πάντα την ποιότητα, το BOMBAY SAPPHIRE® & TONIC δεν περιέχει καθόλου τεχνητές γεύσεις ή χρωστικές. Η κομψή, με ματ φινίρισμα συσκευασία έχει σχεδιαστεί προσεκτικά για να διατηρεί τα πρότυπα σερβιρίσματος και να προστατεύει το περιεχόμενο, διατηρώντας το φρέσκο και παγωμένο για περισσότερο. Επιπλέον, η συσκευασία είναι 100% ανακυκλώσιμη.

It’s good to know: Το Bombay Sapphire είναι ένα London (Dry) Gin που δημιουργείται με την μέθοδο “έκχυσης ατμού” (vapour infusion). Χρησιμοποιούνται 10 βοτανικά για την δημιουργία του, που αναγράφονται στο πλάι της φιάλης. Έχει ένα μοναδικό ντελικάτο αρωματικό προφίλ και μια σύνθετη αλλά παράλληλα απόλυτα ισορροπημένη γεύση, αποτέλεσμα της ιδιαίτερης διαδικασίας απόσταξης που χρησιμοποιεί και των εξωτικών βοτανικών του.

Bombay Sapphire, Stir Creativity! Η δημιουργικότητα μας κάνει να νιώθουμε ζωντανοί. Μας ελευθερώνει να δημιουργήσουμε από το τίποτα και να εκφράσουμε τη δική μας προοπτική. To Bombay Sapphire Gin είναι εδώ για να ξεκλειδώσει τη δημιουργικότητά μας και να μας δείξει πώς η φαντασία δημιουργεί το εξαιρετικό. Η δημιουργικότητα άλλωστε είναι αναπόσπαστο κομμάτι του Bombay Sapphire Gin μιας και το ίδιο είναι μια όμορφα αρμονική έκφραση σύνθετων γεύσεων. Ένα Gin τόσο ευέλικτο που εκτείνεται σε κάθε μορφή πειραματισμού και έκφρασης.

Σας περιμένουμε όλους στο The Pop up Project OASIS που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 2 και την Παρασκευή 3 Ιουνίου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00′ το βράδυ, στους κήπους του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή! Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε μαζί το ομορφότερο καλοκαίρι του κόσμου, το Ελληνικό καλοκαίρι!

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons