ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Στο πνεύμα των βασιλικών ιπποδρομιών, η Links of London παρέθεσε δεξίωση στην Βρετανική Πρεσβευτική Οικία!

H Links of London, το βραβευμένο βρετανικό brand κοσμημάτων και δώρων για γυναίκες και άνδρες, παρουσίασε σε μία λαμπερή εκδήλωση στην οικία της Βρετανίδας Πρέσβεως τη νέα συλλογή “Ascot Collection”, η οποία δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της επίσημης συνεργασίας του brand με τις ιπποδρομίες Ascot και Royal Ascot.

Η Ελένη Ζυγουράκη, Regional Manager Greece, Links of London παρουσιάζει την συλλογή “Ascot Collection” στην Πρέσβη της Μεγάλης Βρετανίας στην Ελλάδα, κα Kate Smith

Κοσμήματα της συλλογής “Ascot Collection”

Η Links of London επισφράγισε τη νέα πενταετή της συνεργασία ως Επίσημος Σχεδιαστής Κοσμημάτων του Ascot και του Royal Ascot, με ένα ξεχωριστό event στο κέντρο της Αθήνας παρουσία της Πρέσβεως της Μεγάλης Βρετανίας στην Ελλάδα, κας Kate Smith καθώς και πλήθους εκπροσώπων του Τύπου και fashion influencers.
Η μοναδική λάμψη των κοσμημάτων της νέας συλλογής “Ascot Collection” χάρισε ξεχωριστό χαρακτήρα στο εσωτερικό του ιστορικού κτιρίου της οδού Λουκιανού. Όλοι οι καλεσμένοι ανακάλυψαν από κοντά τα νέα σχέδια σε βραχιόλια, statement cuff, σκουλαρίκια και δαχτυλίδια, κατασκευασμένα από ασήμι, ροζ και κίτρινη επιχρύσωση 18 καρατίων. Η νέα συλλογή αντικατοπτρίζει την κομψότητα και το εμβληματικό στυλ, σήμα κατατεθέν των διάσημων ιπποδρομιών του Ηνωμένου Βασιλείου.

Στιγμιότυπο από την εκδήλωση της Links of London με τους Αφροδίτη Πηγή, Chief Communications Officer, FF Group, Άλεξ Κάβδα, και Κίμωνα Φραγκάκη

«Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που φιλοξενούμε σήμερα την εκδήλωση αυτή, σηματοδοτώντας μία πολύ σημαντική συνεργασία της Links of London -του βραβευμένου αυτού Βρετανικού brand κοσμημάτων και δώρων- με τις βασιλικές ιπποδρομίες Ascot και Royal Ascot ως Επίσημος Συνεργάτης,  μέσα από μία ειδικά σχεδιασμένη συλλογή κοσμημάτων, που μπορείτε να θαυμάσετε όλοι στις προθήκες γύρω από την οικία. Εύχομαι στη Links of London κάθε επιτυχία στο νέο και ενδιαφέρον της εγχείρημα!», δήλωσε η Πρέσβης της Μεγάλης Βρετανίας στην Ελλάδα, κα Kate Smith.

«Συνεχίζοντας την πολυετή παράδοσή της με τα αθλητικά δρώμενα του Ηνωμένου Βασιλείου, η Links of London επιλέγει το Ascot & Royal Ascot για τα επόμενα 5 χρόνια. Τα εμβληματικά σύμβολα των βασιλικών ιπποδρομιών διακοσμούν πλέον τα μοναδικά κοσμήματα της συλλογής Ascot.», δήλωσε σχετικά η κα Ελένη Ζυγουράκη, Regional Manager Greece, Links of London.

Κλέλια Ανδριολάτου με την Αφροδίτη Πηγή, Chief Communications Officer, FF Group

Η Κατερίνα Γερονικολού ποζάρει με κοσμήματα από την συλλογή “Ascot Collection”

Η Χριστίνα Κοντοβά ποζάρει με “αέρα Ascot” με κοσμήματα από την συλλογή “Ascot Collection”

Η κα Ελένη Ζυγουράκη, Regional Manager Greece, Links of London με την Πρωταθλήτρια Ελλάδας Ιππασίας Ζέτα Φούντα

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου φωτογραφίζεται με κοσμήματα από την συλλογή “Ascot Collection”

Η Αφροδίτη Πηγή με την Γαλάτεια Λασκαράκη στον κήπο της οικίας της Βρετανίδας Πρέσβεως κατά την διάρκεια της εκδήλωσης

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η Ζέτα Τσακούμη ποζάρει με κοσμήματα της συλλογής “Ascot Collection”

Η Νάνσυ Σπαθή φωτογραφίζεται με κοσμήματα της συλλογής “Ascot Collection”

Ο Μιχάλης Ανδρουλιδάκης με την Κατερίνα Θεοχάρη

Η Χρυσιάννα Ανδριοπούλου με την Χριστίνα Κοντοβά κατά την διάρκεια της εκδήλωσης της Links of London

Η Ελένη Ζυγουράκη, Regional Manager Greece, Links of London με την Ελένη Παναρίτη, Fashion Coordinator, FF Group

Κατερίνα Γερονικολού

Ο Κωνσταντίνος Τζαχάς τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση της Links of London με αφορμή την πολυετή συνεργασία με τον οργανισμό Ascot Racecourse

Στο πνεύμα των βασιλικών ιπποδρομιών, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις αγαπημένες τους δημιουργίες από τη συλλογή “Ascot Collection” και να φωτογραφηθούν, φορώντας τα εντυπωσιακά καπέλα της γνωστής ενδυματολόγου Έβελυν Σιούπη.
photo credits: Studio Panoulis

error: Content is protected !!