ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Στο πάρτι του Θοδωρή & Γιάγκου Αγιοστρατίτη!

Η εορταστική περίοδος μόλις ξεκίνησε και το ξενοδοχείο «κόσμημα» στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας, The Margi φόρεσε τα γιορτινά του για να υποδεχτεί φίλους κι εκλεκτούς πελάτες με αφορμή το opening party του bar-restaurant, Malabar InHouse.

Γνωστοί θαμώνες των νοτίων προαστίων, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των Θοδωρή και Γιάγκου Αγιοστρατίτη, ιδιοκτητών του πλέον αγαπητού luxury boutique hotel της Αττικής, το εστιατόριο του οποίου εξάλλου αποτελεί τα τελευταία χρόνια σημείο αναφοράς.

Follow me…

Σε ένα φιλόξενο σκηνικό με κυρίαρχα στοιχεία τα custom-made έπιπλα από ξύλο και δέρμα, τα ζεστά υφάσματα και τον ειδυλλιακό φωτισμό, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις ανανεωμένες γευστικές προτάσεις του βραβευμένου chef Παναγιώτη Γιακαλή συνοδευμένες από κορυφαίες ετικέτες κρασιών και signature cocktails. Με έμφαση στις απόλυτα προσεγμένες πρώτες ύλες, που προέρχονται αποκλειστικά από τη The Margi Farm, το εμπλουτισμένο μενού του Malabar InHouse εξελίσσει εκλεκτά μεσογειακά πιάτα, με ένα σύγχρονο twist, συνθέτοντας διαφορετικές γαστρονομικές επιρροές που καλύπτουν όλες τις διατροφικές προτιμήσεις. Let the festive season begin!

Θοδωρής Αγιοστρατίτης, Μαρίζα Μπαϊρακτάρη-Δρακωτού Anita Brand-Χριστοπούλου, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Μαρία Παπαγεωργίου, Έλενα Γαλύφα

Έλλη Κοκκίνου

Δέσποινα Καμπούρη, Δήμητρα Λαζαράτου, Χριστίνα Κόμπου, Δώρα Κατσικογιάννη

Anita Brand-Χριστοπούλου, Χάρης Χριστόπουλος

Μάγδα Λιβέρη

credits: Studio Panoulis

error: Content is protected !!