ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Στην Τήνο ταξιδεύει το εστιατόριο της Φάρμας Μπράλου (αλλά και στις Σπέτσες!)

Στο νησί της Τήνου μεταφέρεται για το καλοκαίρι το Εστιατόριο της Φάρμας Μπράλου! Σε έναν υπέροχο χώρο, μπροστά στην παραλία και δίπλα στο νέο λιμάνι του νησιού, το εστιατόριο της Φάρμας Μπράλου θα ανοίξει στις αρχές Ιουνίου, με την ομάδα της κουζίνας του Κολωνακίου, να «ακονίζει» τα μαχαίρι της με θέα το Αιγαίο!

Το εστιατόριο πρόκειται να ενισχύσει το συνεχώς ανερχόμενο γαστρονομικό προφίλ της Τήνου, εμπλουτίζοντας τις επιλογές ντόπιων και επισκεπτών, με εξαιρετικά κρέατα, ορεκτικά και συνοδευτικά.

Το εστιατόριο της Φάρμας Μπράλου στην Τήνο, θα προσφέρει όλα τα μοναδικά προϊόντα της Φάρμας σε κρέας, ζυμαρικά, τυροκομικά, αυγά κ.α. ακολουθώντας την ίδια λογική με το εστιατόριο της Μηλιώνη στο Κολωνάκι, που υπακούει στο moto “From Farm to table”. Με τις μοναδικές κοπές και τα πολυήμερα σιτέματα από κρέατα, που πρώτη η Φάρμα Μπράλου έφερε στην αγορά, όλα ελληνικής εκτροφής και παραγωγής. Ξεχωρίζουν τα μοναδικά ελληνικής εκτροφής Black Angus Pure Breed 100% αναπαράγει στην Ελλάδα αποκλειστικά η Φάρμα στη Φθιώτιδα.

Στο εστιατόριο της Τήνου θα μεταφερθεί το διάσημο «Butcher’s corner», το ψυγείο – βιτρίνα με τα κρέατα και τους εξειδικευμένους χασάπηδες της Φάρμας, να βοηθούν τους καλεσμένους να επιλέξουν το δικό τους κομμάτι και την κοπή του και την ομάδα της κουζίνας να εκτελεί άριστα το ψήσιμο που επιθυμούν!

Η ομάδα της κουζίνας με επικεφαλής τον πολυβραβευμένο σεφ Μιχάλη Νουρλόγλου και chefs de cuisine τους Παναγιώτη Ζώκο και Αγαπητό Τσακαλάκη, έχουν δημιουργήσει ένα καλοκαιρινό μενού, με πολλά συνοδευτικά για τα εκλεκτά κρέατα της Φάρμας, καθώς και ορεκτικά που ακολουθούν την συνταγή της εποχικότητας. Πλούσια θα είναι η παρουσία, σχεδόν σε όλα τα πιάτα, των τοπικών προϊόντων της Τήνου!

Μια σειρά ειδικών συνεργασιών ξεκινά το αμέσως επόμενο διάστημα η Φάρμα Μπράλου, προμηθεύοντας κατ’ αποκλειστικότητα τα εκλεκτά της κρέατα, σε κορυφαία εστιατόρια της χώρας. Ο λόγος για το νέο εστιατόριο με κρέας που θα λειτουργήσει στο ξενοδοχείο «Ποσειδώνιο» στις Σπέτσες υπό τον Executive chef του Σταμάτη Μαρμαρινό, το “Bar restaurant 42″ της Κολωκοτρώνη στο κέντρο της Αθήνας την κουζίνα του οποίου επιμελείται επίσης ο σεφ Μαρμαρινός και το εστιατόριο «Κτήμα Λίνδος» στην Λίνδο της Ρόδου! Πρόκειται για συνεργασίες όπου η Φάρμα Μπράλου, εκτός από το κρέας θα μπορεί και θα παρέχει, εφόσον είναι απαραίτητο, εκπαίδευση και καθοδήγηση στο προσωπικό της κουζίνας στον τρόπο μαγειρικής τους, στα συνεργαζόμενα εστιατόρια.

error: Content is protected !!